Presenttips fruktkorg: IKEAs TRÅDIG

Jag måste bara tusenfalt tacka för alla härliga kommentarer angående mitt fotpallsöverdrag, det gör mig verkligen jätteglad! (Ja både överdraget och era snälla kommentarer ;-)…) De senaste dagarna har varit fullspäckade på kvällarna varför jag inte riktigt hunnit blogga, jag var tvungen att vara ute och vässa formen för imorgon kör jag igång med mitt Läs Mer »

Presenttips fruktkorg: IKEAs TRÅDIG

Jag måste bara tusenfalt tacka för alla härliga kommentarer angående mitt fotpallsöverdrag, det gör mig verkligen jätteglad! (Ja både överdraget och era snälla kommentarer ;-)…) De senaste dagarna har varit fullspäckade på kvällarna varför jag inte riktigt hunnit blogga, jag var tvungen att vara ute och vässa formen för imorgon kör jag igång med mitt jogging cross-pass (löpning/styrka i 75 min) för Friskis & Svettis. Ikväll tog jag däremot lite ledigt och firade min kusin Fia som fyller år. Hennes sambo sa att hon önskade sig “nåt inredningstjofs” och jag jobbar ju inte på det stora blå möbelvaruhuset för inte. En av IKEA‘s nyheter är skålen TRÅDIG och jag gillar den supermycket! (Tänkte likt många andra bloggare visa lite favoriter i och med katalogsläppet så småningom.) Enkel modell av Ehlén Johansson med en tydlig formgivningskänsla. Jag fyllde den med lite blandade exotiska frukter (och mörk choklad) och fick den inslagen i cellofan hos favoritfloristen. Med tanke på födelsedagsbarnets inte längre så ringa ålder är det dags att jaga fatt på antioxidanterna och att “frukt är också godis”…


Foto: Sara Zetterström och IKEA


Inga kommentarer på "Presenttips fruktkorg: IKEAs TRÅDIG"

 1. Fia skriver:

  Å jag gillade den jätte mkt jag med!!! Tack igen, å tack för igår!! Kramar

 2. Alexandra skriver:

  En fin present,tack för idèn/ Alexandra


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »