Lyhörd lya av Don Lucho

Via Foki hittade jag denna smågalna återvinnaren av stora mått. Konstnären Don Lucho har byggt en hel lägenhet av papper och kartong och som den pappersjunkie jag är blir jag helt knäsvag av allt ögongodis (eller om det var från löpningen, första passet gick mycket bra, tackar som frågar). Kolla in fler av hans alster Läs Mer »

Lyhörd lya av Don Lucho

Via Foki hittade jag denna smågalna återvinnaren av stora mått. Konstnären Don Lucho har byggt en hel lägenhet av papper och kartong och som den pappersjunkie jag är blir jag helt knäsvag av allt ögongodis (eller om det var från löpningen, första passet gick mycket bra, tackar som frågar). Kolla in fler av hans alster på Flickr. Papperstunna väggar har man ju hört talas om men inte så här bokstavligen kanske.


Foto: från Lost at E minor


Inga kommentarer på "Lyhörd lya av Don Lucho"

 1. Ramona skriver:

  Påminner om en rökskadad kyrka.

 2. Rodrigo skriver:

  Du säger Don Lucho – jag säger David Lynch.

 3. Maja skriver:

  Om någon skulle vara knäsvag så är det nog stolen själv! 😉 Verkligen läckert och "organic".
  3d-tavlan låter ju helt fantastisk! 😀 Kan du inte lägga upp en bild på den en dag?
  Och jättetack för din söta kommentar! Men jag vill ju inte förorsaka dig någon dåndimp, du får se till att sitta djupt försjunken i en mysig fåtölj när du är ute och surfar nästa gång!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »