På nattduksbordet: Feng Shui för svenska hem

Idag har en ny värld öppnats lite på glänt för mig, Fung Shui-världen! Just nu bygger vi om vår avdelning på kontoret och det rensas och röjs både här & där och plötsligt fångade den här boken mitt intresse; Feng Shui för svenska hem, en bok om det österländska tankesättet Fung Shui tolkad till vår Läs Mer »

På nattduksbordet: Feng Shui för svenska hem

Idag har en ny värld öppnats lite på glänt för mig, Fung Shui-världen! Just nu bygger vi om vår avdelning på kontoret och det rensas och röjs både här & där och plötsligt fångade den här boken mitt intresse; Feng Shui för svenska hem, en bok om det österländska tankesättet Fung Shui tolkad till vår västerländska inredningkultur. Jag började läsa den på fikarasten men hann liksom bara smaka lite på detta intressanta ämne så jag lånade hem den som kvällslektyr. Annars är det bråda dagar för på fredag är det dags för vår sista semesteretapp då jag, Jesper och svärmor Christina styr kosan mot Kiruna, Saltoluokta, Nikkaluokta/Kebnekaise och tillbaka på tio dagar. Redan förra sommaren började jag intensivt längta efter att få uppleva denna häftiga del av Sverige som är så annorlunda mot den platta geografi jag, som aldrig farit längre norrut än Sundsvall/Åre, är van vid. Ingen mobil, ingen dator, ingen mejlbox som pockar på uppmärksamhet. Bara de egna tankarna, fysiska prestation och naturen att hänge sig åt!

Ha-ha det där låter nog lite för bra för att vara sant, jag lovar att jag redan efter ett par dagar på kalfjället kommer hala upp min iPhone och testa om jag kommer åt mejlen. Men tanken är ju god…


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "På nattduksbordet: Feng Shui för svenska hem"

 1. jenny w skriver:

  haha, jag tror din mobil kommer vara stendöd:) Det är en riktigt rolig upplevelse att vandra där uppe. Jag och Jonas gjorde den rutten för 3 år sedan (usch vad tiden går…)

  När du kommer tillbaks måste du komma på besök till min syster! Hon har fått sin första egna lägenhet och planlösningen är så annorlunda och rolig att du som är lika inredningsnördig som jag måste få se den;) Den ligger i parklyckan vid folkets park.

  Ha en bra semester!

  Kram Jenny

 2. Karodie skriver:

  Den har jag med på nattduksbordet. Eller, rättare sagt, Henrik har den på sitt efter att jag refererade alla mina intredningsförslag till boken. Han ville inte vara sämre. Dessutom var han tvungen att döpa om begreppet… Fung shuei heter det tydligen hemma hos oss nu… Oh well…

 3. Ulrika skriver:

  Vad blir betyget då? Något att läsa?


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Läsvärt

 • Japansk städkonst – nytt i bokhyllan

  Under hösten har det inte blivit många timmars läsning, snarare har jag haft svårt att hålla mig vaken tillräckligt länge för att hinna läsa klart sagan för Boo de kvällar jag inte rivit tapet, spacklat fogar eller knackat puts men så fort det ljusnar i renoveringstunneln ska det bli ändring på det då två nykomlingar Läs Mer »

 • Boktips: 3 sagor för stora småbarn

  Boo hade lite feber när hon kom hem från förskolan igår så idag har hon först hängt med sin pappa och nu på eftermiddagen var det vår tur att hemmamysa. Kanske det bästa tillståndet, inte särskilt sjuk men inte helt frisk och det enda rätta är att mysa i soffan och läsa sagor för utanför Läs Mer »

 • Happy Friday!

  Helgkänslan är monumental! Jesper står i köket och det vankas ljuvlig middag om jag ska tro dofterna som sprider sig hit till bordet i burspråket, där jag serverades ett glas rosé och snacks och sitter och bloggar. Efter en intensiv dagisvecka somnade Boosan i bilen på vägen hem från lite ärenden för ett par timmar Läs Mer »

 • Madeleines bokbebis

  Om ett par månder kommer en ny härlig bok där torpet har en biroll…

  Läs Mer »