Semesterstängt

Jobbet är jobbat, ryggsäcken är ryggad, skorna är skodda och fötterna fotade… Eller hur var det nu?! Även om det inte syns så mycket här på bloggen så är det mycket som snurrar både på jobbet och privat, saker som inte är redo att delges och mycket att fundera över och ta ställning till, livsavgörande Läs Mer »

Semesterstängt

Jobbet är jobbat, ryggsäcken är ryggad, skorna är skodda och fötterna fotade… Eller hur var det nu?! Även om det inte syns så mycket här på bloggen så är det mycket som snurrar både på jobbet och privat, saker som inte är redo att delges och mycket att fundera över och ta ställning till, livsavgörande och utmattande saker helt enkelt. Batteriet är urladdat och sällan har jag känt en semesterledighet komma lämpligare -så adios amigos, nu stänger bloggen ett tag för Little Miss Fix It drar till fjällen och laddar lust och inspiration!


Foto: eget kollage med bild från trekking-world.info


Inga kommentarer på "Semesterstängt"

 1. gella skriver:

  Låter härligt!! Skönt att höra fler som har många bollar i luften man inte kan dela med sig av… Njut nu av ledigheten och var stark -kolla inte mail och annat! 😉

 2. Hoppas du får en härlig semester i norra Sverige!

  Kram Josefine

 3. Hoppas du får en helt underbar, avkopplande och uppiggande semestertripp med make och svärmor! Och tummarna, dom håller jag fortfarande! 😀 Kram på dig!

 4. Anna-Karin skriver:

  Jag önskar dig härligt väder och noll skoskav!

 5. jenny w skriver:

  Hoppas du har en riktigt bra semester! En liten fågel viskade något i mitt öra, så även jag håller tummarna för dig vännen! Lyckospark i baken och en stor kram:)

 6. Sofia-Tingelings skriver:

  Åh, då valde du rätt tid att åka till fjälls. Här i Åre har vi i alla fall haft superväder hela veckan. Hoppas du får i dig tillräckligt med fjäll-luft för att ladda om batterierna. /Sofia

 7. Sofia-Tingelings skriver:

  Åh, du har verkligen valt rätt tid att åka till fjälls. För här i Åre har vi i alla fall haft kanonväder hela veckan. Hoppas du får i det tillräckligt med fjäll-luft för att ladda om batterierna. /Sofia


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »