Form Us With Love designar för Muuto

Jag hade tänkt att göra ett inlägg om ny fräsch design från en f d student på Designprogrammet men just idag valde jag att lämna min externa hårddisk, där bilderna ligger, på annan ort – så typiskt! (men det inlägget kommer snarast. promise.) Från den tanken var det inte långt att kolla upp senaste nytt Läs Mer »

Form Us With Love designar för Muuto

Jag hade tänkt att göra ett inlägg om ny fräsch design från en f d student på Designprogrammet men just idag valde jag att lämna min externa hårddisk, där bilderna ligger, på annan ort – så typiskt! (men det inlägget kommer snarast. promise.) Från den tanken var det inte långt att kolla upp senaste nytt från andra exstudiekamrater – och nu har de gjort det igen, grabbarna bakom FUWL. Lampan Unfold för danska, härliga Muuto släpptes i förra veckan och ger mig ett omedelbart kläm- och kännbehov! Den är gjord av mjukt silikon och finns i fem färger varav den på bilden är min personliga favorit. Någon som vet prislappen? Jag tror bestämt att jag måste uppdatera min grå önskelista

Uppdatering: enligt uppgift från Petrus, en av FUWLs tre musketörer, så kostar lampan 1200:-.


Foto: Pressbild från FUWL och skärmdump från Muuto


Inga kommentarer på "Form Us With Love designar för Muuto"

 1. Vilken festlig sak, och snygg när den blir utvecklad.

 2. Lotten skriver:

  Åhh vad fin den var! Den i lila tyckte jag var kanonfin… jag vill känna på den oxå!

 3. Och min hårddisk har dött. Maximal otur den här veckan. Inte bara jag som fått virus 😉

  Tack för hälsningen. Hoppas vandringen gick bra trots alles.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »