Growing IKEA together

Det kommer nog bli en hel del blogginlägg under kategorin IKEA den närmaste tiden då det är många spännande och roliga kampanjer och projekt som dels precis varit och dels kommer framöver i mitt jobbliv. I torsdags firade vi “nyår” på varuhuset i Kalmar, något vi alltid gör i september när det nya verksamhetsåret drar Läs Mer »

Growing IKEA together

Det kommer nog bli en hel del blogginlägg under kategorin IKEA den närmaste tiden då det är många spännande och roliga kampanjer och projekt som dels precis varit och dels kommer framöver i mitt jobbliv. I torsdags firade vi “nyår” på varuhuset i Kalmar, något vi alltid gör i september när det nya verksamhetsåret drar igång, initierat av katalogsläppet. En liten kick-off för att samla medarbetarna och summera vad vi åstadkommit och fokusera på vart vi är på väg. Growing IKEA together. Som alltid när det gäller IKEA så är det tonvikt på hållbar utveckling och att göra saker tillsammans och med oss från torsdagen fick alla en liten ekologisk påse med fyra vårlökar i, en för varje fokuspunkt (if I tell you I have to kill you). Fint tycker jag och funderar över hur jag bäst ska kultivera dem…


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Growing IKEA together"

 1. Emelie ♥ skriver:

  Fin blogg!

  Jag tänkte tipsa dig om en sida som heter:
  http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=emeliejarnberg
  Den ger mer besökare till bloggen och det fungerar verkligen! Hur bra som helst 🙂
  Kram

 2. Maja skriver:

  Fiffig idé! Ska nog stjäla den till det ikea-land där jag jobbar. 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »