Hembakat är bäst – vaniljhjärtan del II

Jag utlovade ju en uppföljning av mitt bakningsresultat häromdagen men det var sådan försvinnande åtgång att jag knappt hann fota dem, endast ett par ynka hjärtan låg kvar i kylen när jag kom hem efter jobbet idag och trots att de är lite kylskåpssega tror jag att de kommer slinka ner lätt. Helgblommor i favortifärgerna Läs Mer »

Hembakat är bäst – vaniljhjärtan del II

Jag utlovade ju en uppföljning av mitt bakningsresultat häromdagen men det var sådan försvinnande åtgång att jag knappt hann fota dem, endast ett par ynka hjärtan låg kvar i kylen när jag kom hem efter jobbet idag och trots att de är lite kylskåpssega tror jag att de kommer slinka ner lätt. Helgblommor i favortifärgerna på bordet, en stor kopp te och världens bästa man i soffan – nu ska jag njuta av att det äntligen är fredag och jag hoppas att ni gör detsamma! Trevlig helg.


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Hembakat är bäst – vaniljhjärtan del II"

 1. Pernilla skriver:

  De ser jättefina ut! Finns sådana formar på ikea? Kram!

 2. Fridas kök skriver:

  Fina hjärtan! Bilderna gör mig sugen på fika. 🙂

 3. Lisa skriver:

  Snyggt bakat =)
  Jag undrar, på bilden till vänster – är det svarta under en talrik eller en bricka? Var har du köpt den? Och, kopp med anchett – skitsnyggt – var är detta inhandlat?
  Svara gärna på min mailadress också 🙂 Trevlig helg!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »