Minikonst på väggarna – tapet av 26 000 frimärken

Jag läste i tidningen att det är Frimärkets dag i Kalmar idag, vad passar då bättre än att visa denna halvgalna inredningsidé. Det är väl bäst att utfärda en liten varning, blir man inspirerad så bör man nog vara beredd att lägga åtskilliga timmar på detta projekt, och välja yta med omsorg om man inte Läs Mer »

Minikonst på väggarna – tapet av 26 000 frimärken

Jag läste i tidningen att det är Frimärkets dag i Kalmar idag, vad passar då bättre än att visa denna halvgalna inredningsidé. Det är väl bäst att utfärda en liten varning, blir man inspirerad så bör man nog vara beredd att lägga åtskilliga timmar på detta projekt, och välja yta med omsorg om man inte tänker bo kvar hela livet. Tänk dig själv att göra som Gunnar i Värmland, han har tapetserat hela hallen med frimärken som han samlat på sedan han var tio år (dvs i 65 år). Han började för ett par år sedan att tapetsera dem med klister på väggarna och nu är hela hallen täckt med ungefär 26 000 frimärken. Jag gillar idén och ser framför mig hur det verkligen skulle kunna vara en superläcker inredningsdetalj på begränsad yta i ett ganska strikt, sparsmakat och modern hem. Bara att börja samla då…


Foto: Britta Staake, bilderna är publicerade med tillåtelse av fotografen


Inga kommentarer på "Minikonst på väggarna – tapet av 26 000 frimärken"

 1. OJ, vilket jobb! Imponerande. Och fint blev det också.

 2. sissel skriver:

  Så coolt! Nu har jag fått ett användningsområde för lådan med frimärken efter min farmor! Kanske inte blir en vägg, men något annat!

 3. Anna-Karin skriver:

  Vilken kille den där Gunnar och vilken mosaik han skapat!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Trend

  Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Marie Jedig

  Färgstarka bloggaren Marie Jedig bor i en stilsäker våning i Köpenhamn. För Rum Hemma talar hon ut om snacksalami, drömmöbler och filosofiska citat.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Trine Kjær

  Färgsprakande influencern Trine Kjær om att våga mixa olika färger och sitt bästa gratisnöje.

  Läs Mer »
 • Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »