Agrippa-akuten

Det har ju varit tyst som i graven här på bloggen i ett par dagar och i vanlig ordning betyder det att aktiviteten är galet intensiv bakom kulisserna istället. Jag “råkade” fynda ett skåp i lördags och helt plötsligt var jag tvungen att möblera om hela hemmet. Jo det är nästan helt sant för ungefär Läs Mer »

Agrippa-akuten

Det har ju varit tyst som i graven här på bloggen i ett par dagar och i vanlig ordning betyder det att aktiviteten är galet intensiv bakom kulisserna istället. Jag “råkade” fynda ett skåp i lördags och helt plötsligt var jag tvungen att möblera om hela hemmet. Jo det är nästan helt sant för ungefär 80% av lägenheten har genomgått en förändring i layout. För ett ynka vitrinskåps skull. Pjuh! Trots att Jesper är lojaliteten personifierad så kan han nog inte sticka under stol med att det är lite himmel och helvete att leva tillsammans med en inredare… Men det blir bra! (när det blir färdigt – för stora projekt drar ju med sig stora mängder av små detaljer som behöver fixas) Eftersom även kontoret blev inblandat så påverkades vissa funktioner som idag har klarat sig undan allmän beskådan, nämligen viktiga papper-området. Tidigare har den avdelningen varit lyckligt dolt för omvärlden men när jalusiskåpet nu kickades ut till förmån för ett lite mer avslöjande dito kräver basprodukterna en uppfräschning. Länge har de stått på önskelistan och nu är det dags att klicka hem några Agrippa-pärmar. Inspirationen fick jag från Carouschka Streijfferts underbara atljé som jag såg i något inredningsmagasin (kan det varit Residence?) för ett/ett par år sedan och mer bränsle fick drömmen om något liknande när jag hittade ännu ett hemma hos-reportage i Sköna Hem i fjol. Fy tusan så snygga dessa papperssamlare är (och ännu starkare kraftuttryck behövs det när man ser priset!!) – åtminstone två ska jag unna mig hos Deskstore. Klick. Klick.


Foto: eget kollage med bilder från deskstore.com och Sköna Hem


Inga kommentarer på "Agrippa-akuten"

 1. pernilla skriver:

  Tack vad gullig du är!

  De där pärmarna skulle passa fint i min framtida ateljé…eller vanliga Svensson-arbetsrum. Drömma kan man ju alltid!

 2. Anne skriver:

  Låter spännande att 80% är ommöblerat 🙂 Snygga pärmar.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »