8 favoriter från IKEAs julsortiment

Jag vet att vi befinner oss sjuttio dagar från julafton men jobbar man inom handel så gör man, för idag invigde vi julbutiken på IKEA i Kalmar. Årets julsortiment drar åt två riktningar; Skandinavisk modern och skandinavisk traditionell. Det finns mycket fint pynt och häftiga ljusslingor och det är väl egentligen bara en äkta make Läs Mer »

8 favoriter från IKEAs julsortiment

Jag vet att vi befinner oss sjuttio dagar från julafton men jobbar man inom handel så gör man, för idag invigde vi julbutiken på IKEA i Kalmar. Årets julsortiment drar åt två riktningar; Skandinavisk modern och skandinavisk traditionell. Det finns mycket fint pynt och häftiga ljusslingor och det är väl egentligen bara en äkta make som hindrar i alla fall mig från att shoppa på mig ett underlag till en riktig Disney-gran. Jag har listat några av mina favoriter. Granskogen i papper och glasen är en must have och hittar du något du känner så för rekommenderar jag dig att handla snarast för julen kommer (och går) tidigt i år.

1. KALLT deskorationsbelysning 199:- 2. NYSNÖ dricksglas 39:-/6 st 3. SNÖVITA dekoration i glas, fågel 49:-/2 st 4. SNÖVITA dekoration, ren 19:-/4 st 5. SNÖVITA värmeljushållare 59:-/3 st 6. KALLT batteridriven ljuspinne 69:- 7. SNÖVITA presentpapper 25:-/5 m.


Eget kollage av pressbilder från IKEA

Här kommer lite fina inspirationsbilder:

Foto: IKEA


Inga kommentarer på "8 favoriter från IKEAs julsortiment"

 1. gella skriver:

  Önskar jag hade närmare till IKEA…… 30 mil både åt norr och söder är lite väl långt… :/

 2. Sofia-Tingelings skriver:

  Jag gillar verkligen granparaden! Ingår det belysning till den?

 3. Sofia-Tingelings skriver:

  Jag gillar verkligen granparaden! Ingår det belysning till den? Jag har som ovan kommentar också 30 mil till närmsta svenska IKEA. Så det blir i så fall Trondheim som det bara… är 15 mil till.

 4. Ylva skriver:

  de där renarna är för underbara dem har jag spanat in.
  Ikea verkar ha sneglat lite på Rice tycker jag mig se på nedersta bilden, åtminstone vad gäller stylingen. Men fint är det.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »