Appropå helg

Kanske lite långsökt att referera till den stora julhelgen i föregående inlägg ha-ha… Men nu ÄR det i alla fall helg. De senaste vekorna har vi bytt rutiner här hemma för tidigare var söndag den stora fixa/städa/tvätta dagen men nu är det fredagstvätt som gäller, skönt att ha det avklarat och om man varvar med Läs Mer »

Appropå helg

Kanske lite långsökt att referera till den stora julhelgen i föregående inlägg ha-ha… Men nu ÄR det i alla fall helg. De senaste vekorna har vi bytt rutiner här hemma för tidigare var söndag den stora fixa/städa/tvätta dagen men nu är det fredagstvätt som gäller, skönt att ha det avklarat och om man varvar med god mat och/eller tv-underhållning mellan maskinerna så sköter det nästan sig självt. Jag älskar snittblommor och försöker unna mig en bukett så ofta jag bara kan (vardagslyx vardagslyx!) och eftersom middagsfronten i veckorna ser väldigt varierade ut med allt ifrån kaviarmacka till artistiska flerrättsexperiment tillför verkligen lite blomsterfägring enorm mycket till middagsbordet (särskilt till den första varianten). Idag hittade jag en spännande bukett med färgat kål för 49:- på ICA Maxi, ja tack! Imorgon ska Jesper och jag åka på utflykt söderut och på kvällen vankas det 30-årskalas, men på söndag – då är jag åter på bloggen så glöm inte att kika in då, och under tiden kan du ju lämna en kommentar, det gör mig så glad! Jag bjuder på en pausblomma så länge, trevlig helg!


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Appropå helg"

 1. Emelie skriver:

  Jag stod också o höll i en sådan bukett häromdagen, men så kom jag på att vi inte har någon bra vas /: typ det enda som vi inte har för mycket av i det här hushållet, som jag samlar på mig. Men idag ska vi till Ikea så då ska jag införskaffa mig en vas o sen buketten! Ha en mysig helg. Kram E

 2. Sofia-Tingelings skriver:

  Hoppas du hade en underbar helg Sara, här har det varit snö, tennis, chilensk afton och idag spöregn och mys i soffan. KRAM!

 3. @ Emelie: Hoppas att du hittade en fin vas!
  @ Sofia: Helt fantastisk har den varit, precis som din verkar ha varit. Jag undrar bara när jag ska hinna städa och ta hand om vårt bombnedslag till hem, sädär som det brukar bli när man knappt är hemma och bara gör massa roliga men uttröttande saker… 😉 Kramkram!!

 4. Ulrika skriver:

  Sara – jag njuuuter av din blogg! Det är härligt att läsa och ta del av de fiiina bilderna. /Ulrika


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »