Fall in love

Jag älskar hösten (försökte vara lite vitsig i rubriken). Frågar du mig på våren så säger jag att jag älskar den också, och sommaren och ja, vintern också. För det är det som är så häftigt med våra skiftande årstider tycker jag att de är så olika och härliga på sitt sätt. Ambitionen var att Läs Mer »

Fall in love

Jag älskar hösten (försökte vara lite vitsig i rubriken). Frågar du mig på våren så säger jag att jag älskar den också, och sommaren och ja, vintern också. För det är det som är så häftigt med våra skiftande årstider tycker jag att de är så olika och härliga på sitt sätt. Ambitionen var att göra ett sammanfattande inlägg från förra veckans bloggträff Formforum idag, men det får dröja ännu ett par dagar. Dessutom besökte jag en underbar inredningsbutik igår för första gången och måste ju visa lite bilder därifrån, men även det får bli senare i veckan för jag somnar snart sittandes. Som jag berättade i fredags var det ju 30-årskalas igår och trots att det dansades halva natten startades dagen tidigt  och har tillbringats med många goda vänner, hitresta för festen, i det fina höstvädret. Brunch, höstpromenad bl a runt slottet, fika och valnötsplockning  – det är kärlek! Hoppas att er helg också var till belåtenhet.


Kollage med polaroidmall utan källa och egna bilder


Inga kommentarer på "Fall in love"

 1. Idag har verkligen varit en sådan där underbar höstdag som gör att man gillar hösten. Strålande sol och helt vindstilla har vi haft i Malmö. Det är bara att gilla och njuta.

 2. Sofia-Tingelings skriver:

  Åh, jag vill också plocka valnötter. Jag borde dock kanske ta en höstbild från Åre, med alla snöbeklädda toppar. Otroligt vackert när jag tänker efter. Man blir lite hemmablind ibland.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »