Kul för byrån

När jag var och köpte träkulor till ett hemmafix-projekt till sovrummet idag (two to go, sen är det nog representabelt) kom jag och tänka på en rolig pysselidé för att pigga upp en småtråkig byrå  som jag såg hemma hos Sofia på bloggen Tingelings. Hon har pimpat sina MALM-byråer från IKEA men handtag av läderremmar Läs Mer »

Kul för byrån

När jag var och köpte träkulor till ett hemmafix-projekt till sovrummet idag (two to go, sen är det nog representabelt) kom jag och tänka på en rolig pysselidé för att pigga upp en småtråkig byrå  som jag såg hemma hos Sofia på bloggen Tingelings. Hon har pimpat sina MALM-byråer från IKEA men handtag av läderremmar och träkulor. Härligt sätt att förändra en dussinmöbel, läs hur hon gjorde här. Appropå  härlig så är Sofia och Kristin på Tingelings två av personligheterna bakom favoritbloggarna som jag lärde känna lite mer på bloggträffen förra helgen – och det sa bara klick!


Foto: Sofia Berg, Tingelings


Inga kommentarer på "Kul för byrån"

 1. Så smart! Och snyggt! En idé att lägga på minnet… tack för det Tingelings och Little Miss Fix It!

 2. Emelie skriver:

  Good idea! Snyggt! Kram E

 3. Lisa skriver:

  Vad kreativt 🙂

 4. pernilla skriver:

  Åh! Jag funderade senast i morse på vad vi skall göra med vår tråkiga Malm-byrå i hallen. Funderade på tapet, men tyckte att det verkade opraktiskt. Nu blev jag helt överlycklig över inspirationen!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

DIY - pyssel

 • Koka saft på syrén

  Det var verkligen i sista stund insåg jag när jag skymtade vår överblommade Syrén i trädgården nyss. Jag hoppas att vi är tidiga och att det fortfarande blommar norröver för här kommer receptet på saften Boo och jag gjorde tidigare i veckan. Du behöver: 40 klasar syréner 2 liter vatten 2 kg ekologiskt socker 2 Läs Mer »

 • Putsa mässing miljövänligt

  Kanske har du hört talas om husmorsknepet att använda ketchup istället för starka kemikalier för att putsa mässing? Om det funkar? Absolut! Mitt mässingsunderlägg från Svenskt Tenn har några år på nacken och jag har länge tyckt att det varit långt från sin forna glans, snarare fläckigt och ganska sjavigt. Men så kom jag ihåg Läs Mer »

 • DIY – personlig väggtallrik för under hundralappen

  Jag visade ju tallriksväggen som var med i RUM Hemma 04/2016 och lovade komma med ett DIY-tips. Om man inte har en massa fina vintagefynd eller tallriksfavoriter så kan man lätt skapa egna personliga varianter med lite porslinsfärg, till en riktigt låg kostnad. Den här citattallriken har hängt med i några år men jag uppdaterade Läs Mer »

 • Hur man rengör en damejeanne

  Söndagar är typiska fixardagar. Eller hängardagar, så idag har vi hängt lite i torpet. Liksom kollat till det och försäkrat det om att vi inte glömt bort det. Och som jag längtar till sommaren! Appropå det, i somras fyndade jag ännu en damejeanne, i det ljuvligaste turkosa glas, denna gång på Lions loppis i Åhus. Läs Mer »