Pressat schema

Man skulle ju kunna tro att jag gått och dött men så är inte fallet, snarare har det inte varit en lugn stund här bakom kulisserna till bloggen med helgbesök av svärföräldrarna som bl. a innefattade att gå på musikal. Jag vill passa på att tacka för alla tips gällande pumpapyssel, min Jack ‘o lantern Läs Mer »

Pressat schema

Man skulle ju kunna tro att jag gått och dött men så är inte fallet, snarare har det inte varit en lugn stund här bakom kulisserna till bloggen med helgbesök av svärföräldrarna som bl. a innefattade att gå på musikal. Jag vill passa på att tacka för alla tips gällande pumpapyssel, min Jack ‘o lantern kommer tillverkas enligt konstens alla regler.

Kvällen har jag tillbringat i arbetsrummet där jag ögontjänat lite och städat på mitt skrivbord, för imorgon bitti kommer nämligen lokaltidning på besök. Spännande värre! Pennor en masse har jag och favoritpennan sedan många år är Staedlers pigment liners – urbra att både skissa och skriva med men inte trodde jag att jag hade fjorton (!) stycken i pennstället, dessutom finns det nog en och annan i handväskan och säkert någon ytterligare i övriga hemmet. Hå-hå ja-ja. Pennorna är sorterade och laptop:en dammad så nu är jag redo för pressen.

Ursäkta bildkvalitén men båda kamerorna är på laddning…


Mobilfoto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Pressat schema"

 1. Emelie skriver:

  Vad spännande Sara! Det kommer en lokal tidning hit på fredag och gör intervju med mig. Jag har också städat skrivbordet 😉 Du måste berätta mer om detta senare! Ha en bra dag! Kram Emelie

 2. Sofia-Tingelings skriver:

  Nä, men gud vad kul!!! Hoppas allt gick bra.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »