Love is the new black

För några veckor sedan låg jag ju hemma sjuk och någonstans där i pillerruset föddes idén att göra en tavla av resten av mina alfapetbrickor som jag använt till ett annat projekt (den som lever får se). Inspirationen var nog en blandning av kreativa Therese Sennerholt och fixiga Benita på Chez Larsson. Slutresultatet blev en Läs Mer »

Love is the new black

För några veckor sedan låg jag ju hemma sjuk och någonstans där i pillerruset föddes idén att göra en tavla av resten av mina alfapetbrickor som jag använt till ett annat projekt (den som lever får se). Inspirationen var nog en blandning av kreativa Therese Sennerholt och fixiga Benita på Chez Larsson. Slutresultatet blev en tavla som passar bra i vårt, till stora delar, svart/vita hem. W finns tydligen inte i den svenska upplagan men vad gör väl det när man har M! Alfapet is the new black.


Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it


Inga kommentarer på "Love is the new black"

 1. Fia skriver:

  Jag blir så imponerad av din kreativitet! Du är så duktig!! Kram kusin

 2. Sara skriver:

  Superfint! Riktigt inspirerande!

 3. Lotten skriver:

  Åhh det blev ju superfint! Men vart har du fått tag på så stora alfapetbrickor? Jag har bara de vanliga små vita…..

 4. Emelie skriver:

  Shit vad najs! Riktigt schysst! Kraaam

 5. Anna-Karin skriver:

  Snyggt jobbat!

  Hälsar en betapetgalning.

 6. Tina skriver:

  SNYGGT – älskar alfabetbrickor! 🙂

 7. Katrin L skriver:

  Aa, så snyggt! Mamma var på barnloppis förra helgen och jag bad henne att hålla utkik efter just alfapetbrickor – tyvärr ingen vinst denna gång. Det var något liknande din tavla som jag tänkt göra. Var har du köpt dina?

 8. Kristin E skriver:

  Wohoo! Vad fiffigt! Lägger till i min att-göra-lista som nu är oändligt lång!!!
  Vad duktig du är!!
  Vilken lokaltidning ska man kolla i? Ska be svärfar spara..
  Kram kram

 9. Proforma - Irene skriver:

  Nästan att jag får lust att köpa just det i svart! Snyggt jobbat!

 10. Johanna.B skriver:

  Wow, I like it! Har massa alfapetbokstäver liggandes, dock vita. Kanske måste planka din idé.. 🙂

  Ha en treliv helg!

  Kram
  /Johanna

 11. pernilla skriver:

  Fint! Nu blev jag lite pysselsugen. Brandsläckaren var ett riktigt bra tips.

 12. Maja skriver:

  Oj vad det var mycket ikea här!

 13. Carina skriver:

  Wow, nu får man leta Alfapet på loppis känner jag. Great idea!

 14. Sofia-Tingelings skriver:

  Åh, det där hamnade på min Do-it-lista! Kram på dig!

 15. jenny skriver:

  supersnyggt!!
  Kram

 16. Emilia skriver:

  Åh så sjukligt snygg!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

DIY - pyssel

 • Koka saft på syrén

  Det var verkligen i sista stund insåg jag när jag skymtade vår överblommade Syrén i trädgården nyss. Jag hoppas att vi är tidiga och att det fortfarande blommar norröver för här kommer receptet på saften Boo och jag gjorde tidigare i veckan. Du behöver: 40 klasar syréner 2 liter vatten 2 kg ekologiskt socker 2 Läs Mer »

 • Putsa mässing miljövänligt

  Kanske har du hört talas om husmorsknepet att använda ketchup istället för starka kemikalier för att putsa mässing? Om det funkar? Absolut! Mitt mässingsunderlägg från Svenskt Tenn har några år på nacken och jag har länge tyckt att det varit långt från sin forna glans, snarare fläckigt och ganska sjavigt. Men så kom jag ihåg Läs Mer »

 • DIY – personlig väggtallrik för under hundralappen

  Jag visade ju tallriksväggen som var med i RUM Hemma 04/2016 och lovade komma med ett DIY-tips. Om man inte har en massa fina vintagefynd eller tallriksfavoriter så kan man lätt skapa egna personliga varianter med lite porslinsfärg, till en riktigt låg kostnad. Den här citattallriken har hängt med i några år men jag uppdaterade Läs Mer »

 • Hur man rengör en damejeanne

  Söndagar är typiska fixardagar. Eller hängardagar, så idag har vi hängt lite i torpet. Liksom kollat till det och försäkrat det om att vi inte glömt bort det. Och som jag längtar till sommaren! Appropå det, i somras fyndade jag ännu en damejeanne, i det ljuvligaste turkosa glas, denna gång på Lions loppis i Åhus. Läs Mer »