Bokstavsjakten

Godmorgon lördag säger jag efter ett par bloggtorra dagar där ledig tid varit fyllda av träning och kompishäng. Vilken fantastisk respons jag fick på min alfapettavla! Tusen tack för era kommentarer och vad roligt om jag kan inspirera till egen kreativitet! Många frågar var jag fått bokstavsbrickorna ifrån och jag som tyckte att jag länkade Läs Mer »

Bokstavsjakten

Godmorgon lördag säger jag efter ett par bloggtorra dagar där ledig tid varit fyllda av träning och kompishäng. Vilken fantastisk respons jag fick på min alfapettavla! Tusen tack för era kommentarer och vad roligt om jag kan inspirera till egen kreativitet! Många frågar var jag fått bokstavsbrickorna ifrån och jag som tyckte att jag länkade så bra, men tydligen inte alltså eller kollar ni inte länkarna? Hursomhelst, de kommer med jubileumsutgåvan av Alfapet som Alga tog fram när de firade 90 år 2008. Jag köpte mitt i en lokal leksaksaffär och det är nog den vägen man får gå eftersom de slutat sälja den på nätbaserade World of Board Games. Som den typo-knarkare jag är håller jag alltid utkik efter alfapet, scrabble, stämplar och dyl. på loppis. Tyvärr är det ofta lite utplockat i och med den bokstavshysteri som varit och till viss del fortfarande hänger med i inredningssvängen, men kolla in Blocket eller Tradera där sökningar på alfapet eller scrabble ger flera träffar för en billig peng.


Foto: Flickr.com 8 Skeins of Danger


Inga kommentarer på "Bokstavsjakten"

 1. Hitta prylar och möbler helt gratis som andra skänker bort.

  Just nu kan ni hitta prylar och möbler från hela Sverige.

  Vill även du skänka bort, så gör du det enkelt och gratis.

  http://iLoveGratis.se

 2. Anthonykajsa skriver:

  Great work,webmaster,nice design!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »