Alla helgons dag

Ni kanske minns att jag efterfrågade er expertis gällande pumpor för ett tag sedan, och självklart fanns det gott om erfarenhet i bloggsfären. Tack för att ni delar med er! Lagom till Halloween förra helgen stod min allra första Jack-O’-lantern färdig men personligen tycker jag väl att det är idag på alla helgona det är Läs Mer »

Alla helgons dag

Ni kanske minns att jag efterfrågade er expertis gällande pumpor för ett tag sedan, och självklart fanns det gott om erfarenhet i bloggsfären. Tack för att ni delar med er! Lagom till Halloween förra helgen stod min allra första Jack-O’-lantern färdig men personligen tycker jag väl att det är idag på alla helgona det är viktigast att tända ljus för att hedra dem som inte finns med oss i jordelivet längre. Ikväll ska jag och Jesper traditionsenligt gå ner till kyrkogården vid slottet med varsitt gravljus för brorsan Kasper och morfar Tore – det brukar vara så mäktigt många lyktor tända där, och ute i trädgården lyser nu pumpalyktan. Jag valde att göra ett smått skräckinjagnade uttryck, det var liksom det ansiktet som kom för mig (så kom det inga bus eller godisare och knackade på i söndags heller…), no offence!


Foto: Sara Zetterstöm, Little miss fix it


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »