Julpyssel deluxe

Jag läste i tidningen Lantlivs stora julspecial att Josefin Ekman med bloggen Dear Martha nu givit ut sin andra pysselbok – Julpyssel deluxe. Tydligen smyglanserades den redan på Formex i augusti och det kanske jag hade uppmärksammat om jag inte flutit omkring i den tropiska hetta som rådde i mässhallarna, not so much julkänsla precis. Läs Mer »

Julpyssel deluxe

Jag läste i tidningen Lantlivs stora julspecial att Josefin Ekman med bloggen Dear Martha nu givit ut sin andra pysselbok – Julpyssel deluxe. Tydligen smyglanserades den redan på Formex i augusti och det kanske jag hade uppmärksammat om jag inte flutit omkring i den tropiska hetta som rådde i mässhallarna, not so much julkänsla precis. Eftersom jag aldrig riktigt hinner med att pyssla nu för tiden kan det vara en god tanke att skaffa ett exemplar för en kick i baken och lite inspiration lagom till mörka adventskvällar, är den hälften så härlig som sin föregångare lär det bli succé. Finns på Bokus för 147:-.


Foto: bilder från bloggen Dear Martha och Josefins hemsida


Inga kommentarer på "Julpyssel deluxe"

 1. pernilla skriver:

  Oh! Måste kollas upp!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Läsvärt

 • Japansk städkonst – nytt i bokhyllan

  Under hösten har det inte blivit många timmars läsning, snarare har jag haft svårt att hålla mig vaken tillräckligt länge för att hinna läsa klart sagan för Boo de kvällar jag inte rivit tapet, spacklat fogar eller knackat puts men så fort det ljusnar i renoveringstunneln ska det bli ändring på det då två nykomlingar Läs Mer »

 • Boktips: 3 sagor för stora småbarn

  Boo hade lite feber när hon kom hem från förskolan igår så idag har hon först hängt med sin pappa och nu på eftermiddagen var det vår tur att hemmamysa. Kanske det bästa tillståndet, inte särskilt sjuk men inte helt frisk och det enda rätta är att mysa i soffan och läsa sagor för utanför Läs Mer »

 • Happy Friday!

  Helgkänslan är monumental! Jesper står i köket och det vankas ljuvlig middag om jag ska tro dofterna som sprider sig hit till bordet i burspråket, där jag serverades ett glas rosé och snacks och sitter och bloggar. Efter en intensiv dagisvecka somnade Boosan i bilen på vägen hem från lite ärenden för ett par timmar Läs Mer »

 • Madeleines bokbebis

  Om ett par månder kommer en ny härlig bok där torpet har en biroll…

  Läs Mer »