Ännu ett tidningstips

Efter förra inlägget kan jag ju passa på att även tipsa om senaste numret av Hus & Hem. I mitten av tidningen är det ett hemma-hos-reportage (gillar dem bäst) hos Annette, en av inredarna på ICOM alltså en tillfällig kollega. Inredningstidningarna har ju galet långa presslägg så nu för tiden bor familjen i Norge och Läs Mer »

Ännu ett tidningstips

Efter förra inlägget kan jag ju passa på att även tipsa om senaste numret av Hus & Hem. I mitten av tidningen är det ett hemma-hos-reportage (gillar dem bäst) hos Annette, en av inredarna på ICOM alltså en tillfällig kollega. Inredningstidningarna har ju galet långa presslägg så nu för tiden bor familjen i Norge och inte i reportagets villa i Älmhult, men inspiration kan man ju få även om uppslaget inte längre existerar…


Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it. Faksimil av Hus & Hem 13/2010


Inga kommentarer på "Ännu ett tidningstips"

 1. [room] by sofie skriver:

  Tidningen ligger i läsa-högen!!! Ser med spänning fram emot detta reportage.

  Kram Sofie


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Läsvärt

 • Japansk städkonst – nytt i bokhyllan

  Under hösten har det inte blivit många timmars läsning, snarare har jag haft svårt att hålla mig vaken tillräckligt länge för att hinna läsa klart sagan för Boo de kvällar jag inte rivit tapet, spacklat fogar eller knackat puts men så fort det ljusnar i renoveringstunneln ska det bli ändring på det då två nykomlingar Läs Mer »

 • Boktips: 3 sagor för stora småbarn

  Boo hade lite feber när hon kom hem från förskolan igår så idag har hon först hängt med sin pappa och nu på eftermiddagen var det vår tur att hemmamysa. Kanske det bästa tillståndet, inte särskilt sjuk men inte helt frisk och det enda rätta är att mysa i soffan och läsa sagor för utanför Läs Mer »

 • Happy Friday!

  Helgkänslan är monumental! Jesper står i köket och det vankas ljuvlig middag om jag ska tro dofterna som sprider sig hit till bordet i burspråket, där jag serverades ett glas rosé och snacks och sitter och bloggar. Efter en intensiv dagisvecka somnade Boosan i bilen på vägen hem från lite ärenden för ett par timmar Läs Mer »

 • Madeleines bokbebis

  Om ett par månder kommer en ny härlig bok där torpet har en biroll…

  Läs Mer »