Färgsorterat

Äntligen kan jag surfa på laptopen genom min iPhone, känner mig som ett tekniskt geni efter alla turer kan jag lova er. Jag hittade en bild i samma telefon som jag har snapshottat från något av de senaste dagarnas inspirationskavalkad i inredningsväg och reflekterade över lite inredningskunskap. Kurs A. Många liknande produkter i olika färgsättningar Läs Mer »

Färgsorterat

Äntligen kan jag surfa på laptopen genom min iPhone, känner mig som ett tekniskt geni efter alla turer kan jag lova er. Jag hittade en bild i samma telefon som jag har snapshottat från något av de senaste dagarnas inspirationskavalkad i inredningsväg och reflekterade över lite inredningskunskap. Kurs A.

Många liknande produkter i olika färgsättningar kan lätt bidra till en rörig upplevelse och ett väldigt effektivt sätt att skapa en struktur i mångfalden vare sig det gäller böcker, skivor, pennor eller sänglinne är att färgsortera. Mina pocketböcker i sovrummet är färgsorterade men jag har inte tänkt på att cd-skivorna med fördel kan gå samma estetiska öde till mötes. Jag tillhör troligtvis den sista generationen som har en hel drös med cd-skivor hemma, och istället för ett nödvändigt ont som man (läs: jag) gömmer i lådor kan de, precis som på bilden, bli en härlig del av inredningen. Vanligtvis är jag av motsatt åsikt men i det här fallet sticker jag ut hakan och säger – form före funktion.

Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it. Mobilfaximil från okänt inredningmasgasin


Inga kommentarer på "Färgsorterat"

 1. Frida H skriver:

  Jag brukade alltid sortera mina CDs i färgordning i mitt CDställ 🙂

 2. gella skriver:

  Hmmm, men hur hittar man bland skivorna då? Måste ta ett tag innan man lär sig vilken ryggfärg man ska söka efter -åtminstone för min del! Men snyggt var det, det håller jag med om! 🙂

 3. @ Gella: Jag håller med om att det inte är särskilt praktiskt, som sagt form framför funktion 🙂 (något som jag annars sällan anammar)

 4. Sofia-Tingelings skriver:

  Aha, det är det jag ska göra med alla cd-skivor som ligger i ett hörn och dammar.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Trend

  Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Marie Jedig

  Färgstarka bloggaren Marie Jedig bor i en stilsäker våning i Köpenhamn. För Rum Hemma talar hon ut om snacksalami, drömmöbler och filosofiska citat.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Trine Kjær

  Färgsprakande influencern Trine Kjær om att våga mixa olika färger och sitt bästa gratisnöje.

  Läs Mer »
 • Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »