Tidningstips – senaste Residence

Som den tidningsknarkare jag är skulle jag nästan kunnat råka ut för en OD den senaste tiden så mycket inspirationsläsning som jag gjort. Idag blev det senaste numret av Residence som blev min fix och då särskilt det längsta hemma-hos-reportaget ever från inredaren Marie Olsson Nylanders hem i skånska Arild – hela 12 sidor! Tolv Läs Mer »

Tidningstips – senaste Residence

Som den tidningsknarkare jag är skulle jag nästan kunnat råka ut för en OD den senaste tiden så mycket inspirationsläsning som jag gjort. Idag blev det senaste numret av Residence som blev min fix och då särskilt det längsta hemma-hos-reportaget ever från inredaren Marie Olsson Nylanders hem i skånska Arild – hela 12 sidor! Tolv underbara sidor av personlig inredning med själfulla möbler från när och fjärran, det är t o m så att det nästan blir för mycket av det goda av skavet och nött, en mix funkar bäst för mig. Men – inspiration!


Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it. Faksimil av Residence 11/2010


Inga kommentarer på "Tidningstips – senaste Residence"

 1. Sofia-Tingelings skriver:

  Jag håller med, härlig inspiration, men det blev lite för mycket enligt mig.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Läsvärt

 • Japansk städkonst – nytt i bokhyllan

  Under hösten har det inte blivit många timmars läsning, snarare har jag haft svårt att hålla mig vaken tillräckligt länge för att hinna läsa klart sagan för Boo de kvällar jag inte rivit tapet, spacklat fogar eller knackat puts men så fort det ljusnar i renoveringstunneln ska det bli ändring på det då två nykomlingar Läs Mer »

 • Boktips: 3 sagor för stora småbarn

  Boo hade lite feber när hon kom hem från förskolan igår så idag har hon först hängt med sin pappa och nu på eftermiddagen var det vår tur att hemmamysa. Kanske det bästa tillståndet, inte särskilt sjuk men inte helt frisk och det enda rätta är att mysa i soffan och läsa sagor för utanför Läs Mer »

 • Happy Friday!

  Helgkänslan är monumental! Jesper står i köket och det vankas ljuvlig middag om jag ska tro dofterna som sprider sig hit till bordet i burspråket, där jag serverades ett glas rosé och snacks och sitter och bloggar. Efter en intensiv dagisvecka somnade Boosan i bilen på vägen hem från lite ärenden för ett par timmar Läs Mer »

 • Madeleines bokbebis

  Om ett par månder kommer en ny härlig bok där torpet har en biroll…

  Läs Mer »