Fredag deluxe – något vi aldrig lagat förut

På fredagarna brukar jag oftast jobba länge, av någon anledning är det just på fredagen som det strular som mest, då när projektsäcken ska knytas ihop och folk är stressade och allt ska ordnas inför helgen… Så att ha några extravaganta planer för fredagen brukar sällan vara aktuellt för min del. Men, utebliven övertid och Läs Mer »

Fredag deluxe – något vi aldrig lagat förut

På fredagarna brukar jag oftast jobba länge, av någon anledning är det just på fredagen som det strular som mest, då när projektsäcken ska knytas ihop och folk är stressade och allt ska ordnas inför helgen… Så att ha några extravaganta planer för fredagen brukar sällan vara aktuellt för min del. Men, utebliven övertid och en lång tågresa som jag kunde sova mig igenom har bäddat för fredag deluxe! När den obligatoriska vad-ska-vi-äta-ikväll-det-är-ju-ändå-fredag-frågan dök upp vid hemkomsten så bestämde Jesper och jag oss för att skrapa ihop lite extra energi och laga något vi aldrig lagat förut. Ja, det kan ju faktiskt vara klurigare än det låter. Kokböckerna åkte fram och vi hade 5 minuter på oss att ta fram två rätter var för gemensam röstning. Ilfart till ICA Maxi innan fiskgubben tog helg och nu trängs vi här i köket och i vanlig ordning är det jag som står för desserten. Finfredag till er alla!


Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »