Back in business

Tyst som i graven är en passande beskrivning av bloggen de senaste veckorna. Tråkigt men sant och de tysta dagarna kommer sig av att det varit bara jobb och ingen fritid för min del, eller rättare sagt, de få timmarna jag haft över har jag varit så trött att inte ett klokt ord kommit över Läs Mer »

Back in business

Tyst som i graven är en passande beskrivning av bloggen de senaste veckorna. Tråkigt men sant och de tysta dagarna kommer sig av att det varit bara jobb och ingen fritid för min del, eller rättare sagt, de få timmarna jag haft över har jag varit så trött att inte ett klokt ord kommit över tangentbordet. Förra veckan var det sista rycket i Älmhult och plåtning stod på schemat, förmodligen det roligaste jag gjort jobbmässigt någon gång! Mer om det senare och förhoppningsvis kan jag visa er resultatet så småningom. “Utan att passera gå” åkte jag på inspirations- och utvecklingsdagar med Friskis & Svettis och denna veckas kvällsarbete har mest handlat om just träningsbiten. Hur kul som helst men jag ogillar verkligen att behöva prioritera bort det som jag brinner för minst lika mycket – bloggen!

Jag hoppas att ni inte helt ledsnat på mig fina läsare, för jag har verkligen saknat den dagliga kontakten med er genom kommentarer och mejl och inte minst genom alla andra bloggar! Den här helgen välkomnar jag med öppna armar och nu när vintern slagit till med full kraft i Kalmar kommer jag att dela tiden systerligt mellan skrivbordet och att insupa lite uppfriskande luft och krispig natur. Frukost med massor av tända ljus och en kopp te tillsammans med dagens tidning blev en härlig start på dagen och förutom friskluft tänkte jag hinna med ett besök på loppisen i nästa kvarter, något jag inte gjort på jag-vet-inte-hur-länge, nu när jag springer ut en sväng. Vad händer hos er? Tell me how you’re doing!


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Back in business"

 1. Tina skriver:

  Så klart vi inte tröttnar! 🙂

  Här adventspyntas det för fulla muggar – plus lite städning, virkning och gosande med tvåbenta och fyrbenta. Solen skiner ju så kameran åkte fram en stund också! 🙂

 2. Anna-Karin skriver:

  Ja ibland blir det mycket. Känner lite så själv också just nu, hinner inte med riktigt.

 3. gella skriver:

  Mmmm, så mysigt!! Själv har jag också fullt upp och svårt att hinna sånt jag skulle vilja unna mig… Men det blir ju ofta så månaderna innan jul. Tycker ändå att det är urmysigt med adventstiden då man får tända stakar, ljus och stjärnor! Jag försöker njuta i all stress… 🙂

 4. pernilla skriver:

  Nu är det ju dagen efter som jag skriver, men jag har nyss insupit adventsmyset med frukost och tända ljus. Snart bär det av till en vän för pyssel och lussebak. Det är bäst att passa på att baka när man är hemma hos någon som har en riktig ugn och inte gasugn 😉

  Ha en mysig första advent! Kram!

 5. Va kul att du fått vara i Älmhult och provat på den biten. Då kanske du har träffat min svägerska Nathalie? Hon jobbar som inredare på Icom. Hoppas du haft en mysig advent. Jag har jobbat på Ilva hela helgen och inte haft tid till att julpynta, jag får göra det i veckan istället.

  Kram Josefine


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »