Skriv din egen guidebok

Som en flitig användare av små skrivböcker, från A5 och mindre, där jag klottrar ner allt ifrån kloka ord till ritningar på framtida DIY’s blev jag glad att se att Moleskine kommit med en nyhet genom sina City Notebooks. En anteckningsbok med gatuindex, kollektivtrafik och massa plats att själv skriva ner anteckningar om sånt som Läs Mer »

Skriv din egen guidebok

Som en flitig användare av små skrivböcker, från A5 och mindre, där jag klottrar ner allt ifrån kloka ord till ritningar på framtida DIY’s blev jag glad att se att Moleskine kommit med en nyhet genom sina City Notebooks. En anteckningsbok med gatuindex, kollektivtrafik och massa plats att själv skriva ner anteckningar om sånt som är värt att lägga på minnet. Hittills finns det böcker för 45 av världens storstäder och jag skulle verkligen behöva en för Stockholm, en stad som känns lite som hemma men ständigt är en källa till nya upptäckter, inte minst av mysiga cafeér och pikanta små butiker. Kolla in om just din favoritstad finns med på listan. Cirkapris 150 kr och säljs i våra större städer.


Foto: skärmdump från moleskine.com


Inga kommentarer på "Skriv din egen guidebok"

 1. Tina skriver:

  Det var en riktigt fiffig idé! 🙂

 2. Jaaa, sådant här gillar jag!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Läsvärt

 • Japansk städkonst – nytt i bokhyllan

  Under hösten har det inte blivit många timmars läsning, snarare har jag haft svårt att hålla mig vaken tillräckligt länge för att hinna läsa klart sagan för Boo de kvällar jag inte rivit tapet, spacklat fogar eller knackat puts men så fort det ljusnar i renoveringstunneln ska det bli ändring på det då två nykomlingar Läs Mer »

 • Boktips: 3 sagor för stora småbarn

  Boo hade lite feber när hon kom hem från förskolan igår så idag har hon först hängt med sin pappa och nu på eftermiddagen var det vår tur att hemmamysa. Kanske det bästa tillståndet, inte särskilt sjuk men inte helt frisk och det enda rätta är att mysa i soffan och läsa sagor för utanför Läs Mer »

 • Happy Friday!

  Helgkänslan är monumental! Jesper står i köket och det vankas ljuvlig middag om jag ska tro dofterna som sprider sig hit till bordet i burspråket, där jag serverades ett glas rosé och snacks och sitter och bloggar. Efter en intensiv dagisvecka somnade Boosan i bilen på vägen hem från lite ärenden för ett par timmar Läs Mer »

 • Madeleines bokbebis

  Om ett par månder kommer en ny härlig bok där torpet har en biroll…

  Läs Mer »