Tur i oturen

Kommer ni ihåg att jag kände mig turlig häromdagen när jag tävlande om en fin kudde. Nu vann jag inte den men turkänslan var trots allt inte obefogad för dagen efter vann jag ett grafisk blad av Stina Wirsén via konstklubben jag är medlem i. Jag blev otroligt glad och nu när den kom med Läs Mer »

Tur i oturen

Kommer ni ihåg att jag kände mig turlig häromdagen när jag tävlande om en fin kudde. Nu vann jag inte den men turkänslan var trots allt inte obefogad för dagen efter vann jag ett grafisk blad av Stina Wirsén via konstklubben jag är medlem i. Jag blev otroligt glad och nu när den kom med posten så är det lite plåster på såren efter helgens tekniktragedi då min iPhone, och halva mitt liv med den, försvann. Ja, har man inget bättre för sig så kan man ju rada upp i-landsproblemen… Som vad jag ska välja för ram till denna skönhet? till exempel.


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Tur i oturen"

  1. Tina skriver:

    Åh, det var fint – jag gillar verkligen hennes stil! Ja du, I-landsproblem har man ju i bland, men just då, i den stunden, så känns det ju som ett stort problem (och jag skulle också slita mitt hår om jag blev av med min iPhone)..! 🙂

  2. pernilla skriver:

    Åh vilken fin! Jag älskar Stina Wirséns illustrationer. Grattis!

  3. pernilla skriver:

    Åh vilken fin! Jag älskar Stina Wirséns illustrationer. Grattis!

  4. Johanna skriver:

    Gud så underbar bild!!!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

  • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

    Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

  • Hundraåringen

    Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

  • Helgpeppen!

    Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

  • Steg ett mot nytt badrum

    Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »