Kaprifol blir årets färg

Förra året var första gången jag intresserade mig i Pantones val av årets färg och jag vet inte om det berodde på fenomenet once you’ve seen it, it’s everywhere eller om det faktiskt har varit väldigt mycket turkost i år. I så fall kommer det bli väldigt mycket rosa nästa år för idag lanserade Pantone Läs Mer »

Kaprifol blir årets färg

Förra året var första gången jag intresserade mig i Pantones val av årets färg och jag vet inte om det berodde på fenomenet once you’ve seen it, it’s everywhere eller om det faktiskt har varit väldigt mycket turkost i år. I så fall kommer det bli väldigt mycket rosa nästa år för idag lanserade Pantone färgen för 2011 – Honeysuckle, eller Kaprifol som det heter på svenska. Kanske börjar min fleråriga kärleksaffär med rosa så sakteliga svalna för hjärtat tog inte det där välbekanta skuttet som det brukar vid åsynen av kulören, och det ligger väl något i det för för mig är Kaprifol vit.


Foto: Pantone och via one•sidney•road


Inga kommentarer på "Kaprifol blir årets färg"

 1. Tina skriver:

  Jag är inte mycket för rosa, har jag det hemma så blir det i små, små detaljer. Jag kan tycka att det ser väldigt fint ut hos andra, hos mig känns det nästan alltid fel! 😀 I bland händer det dock att jag hittar en nyans som jag gillar, så helt anti-rosa är jag inte. 🙂

 2. Lilla jag skriver:

  Jag gillar rosa, så det passar mig bra 🙂

 3. Lisa skriver:

  Gud vilket fint badrum!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

färg & tapeter

 • Sluta gissa kulören

  Det här är inte ett tips för alla, det fattar jag mer än väl eftersom denna lilla gadget kostar nästan 3000 spänn, och sååå intresserad av färger är man kanske inte. MEN, om du jobbar med kulörer på daglig basis så är det här här lilla hjälpmedlet vi har på kontoret mitt tip of the Läs Mer »

 • Tapetkärlek från Sandberg

  Det damp ner en inbjudan i brevlådan till lanseringen av Flora Sandbergica, den senaste kollektionen tapeter från Sandberg. Jag fick dessvärre tacka nej eftersom jag har haft fullt upp med att välja Årets monter på UF-mässan i länet hela dagen (hur kul som helst) och spanade istället in pressmaterialet nu på kvällskvisten. Oh my så Läs Mer »

 • Sandbergs Trend Report AW 2015

  Precis innan höstterminen drog igång hade jag lyckan att göra ett studiebesök på Sandbergs tapetfabrik i Ulricehamn. Det var där jag fick en sneak peek på den då ännu inte lanserade serien Skog och det var också där och då jag fick tjuvkika på “deras lilla gröna”- trendrapporten höst/vinter 2015 in the making. Nu finns Läs Mer »

 • Colour of the year 2016

  Orcher Gold – eller guldockra på ren svenska är utsedd av Nordsjö till årets färg 2016 och välfirad under hashtag #coty16. Tillsammans med ett tjugotal andra inredningsbloggare från Sverige och Norge blev jag inbjuden till färgfest i Nääs fabriker utanför Göteborg, otroligt vackra lokaler i de gamla tegelbyggnaderna som tidigar var spinneri och där man Läs Mer »