När tredje ljuset brinner…

Jag hade inte tänkt blogga idag, har liksom blåst ur huvudet i skidspåret och ska efter att jag badat fossingarna, ta en tidig kväll. Men så såg det himla mysigt ut när jag fixat i ordning allt att jag var tvungen att ta ett snapshot. Det blir invigning av mitt lavendelbadsalt på lavendeln jag torkade Läs Mer »

När tredje ljuset brinner…

Jag hade inte tänkt blogga idag, har liksom blåst ur huvudet i skidspåret och ska efter att jag badat fossingarna, ta en tidig kväll. Men så såg det himla mysigt ut när jag fixat i ordning allt att jag var tvungen att ta ett snapshot. Det blir invigning av mitt lavendelbadsalt på lavendeln jag torkade i somras och så blir det fortsatt läsning av IKEA the book. Det är en riktig härlig tegelsten som jag har på känn med fördel läses sittande om man är så friskluftstrött som jag är ikväll… I fredags höll jag förresten i ett dukningsseminarie för våra IKEA FAMILY-medlemmar – hur kul som helst! Det får jag berätta mer om i veckan som kommer för snart kallnar nog badvattnet.


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "När tredje ljuset brinner…"

 1. jenny skriver:

  åh så härligt det där såg ut. Längesen man gjorde sig ett fotbad men blev himla sugen när jag såg detta:-)
  Kram

 2. Tina skriver:

  Mysigt – jag tycker mycket om det där lilla IKEA-bordet! 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »