Vill du bli IKEA modell?

Har du någon gång undrat över personerna på bilderna i IKEA-katalogen och kanske rent av tänkt att du vill vara en del av världens mesta trycksak? Efter att ha jobbat med lite olika projekt inom IKEA, nu senast på ICOM så känner jag igen fler och fler kollegor som figurerar i katalogen eller olika reklamsammanhang. Läs Mer »

Vill du bli IKEA modell?

Har du någon gång undrat över personerna på bilderna i IKEA-katalogen och kanske rent av tänkt att du vill vara en del av världens mesta trycksak? Efter att ha jobbat med lite olika projekt inom IKEA, nu senast på ICOM så känner jag igen fler och fler kollegor som figurerar i katalogen eller olika reklamsammanhang. Dessutom råkar jag veta att man nu söker nya modeller. Mejla en nytagen bild på dig själv, namn, adress, telefonnummer och födelseår till inredare.modell.se(at)ikea.com om du är intresserad. Barn under 18 år behöver sina föräldrars tillstånd. Själv figurerade jag, iklädd skidpjäxor, i lokaltidningen idag och vad ska jag säga… det räcker så.


Foto: skärmdumpar från IKEAs hemsida


Inga kommentarer på "Vill du bli IKEA modell?"

 1. Tina skriver:

  Det räcker så…?! Tycker det verkar kallt med bara pjäxor 😉 Kram på dig!

 2. bitte skriver:

  Hej har just nu en tävling där 2 personer har chans att vinna varsitt presentkort på 1000 kr hos Nelly

 3. Ulrika skriver:

  Haha, kan tänka mig att du var hur snygg som helst i pjäxor, skidfantom som du är… 🙂
  Kram och God Jul till er båda!

 4. Frida H skriver:

  Ja, min kusin Peter Westerfors har varit med i en tavla i en hylla en gång ^^
  Jag hade se Underbara Clara i ett retroinspirerat inslag, om IKEA kommer att komma med något liknande 🙂 FRÅGA HENNE! Ni borde kanske inkludera lite bloggerskor? Då sprids ju orden snabbare också 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »