Hemma hos-reportage i Barometern

Idag möttes jag av kollegornas positiva kommentarer (och retsamma gliringar) när jag kom till jobbet. I alla fall från de som hade läst lokaltidningen vid frukostbordet, för idag är det ett litet hemma-hos-reportage i Barometerns bilaga Mera Kalmar. Jag nämde ju i höstas att jag skulle få tidningsgäster och nu finns alltså resultatet av det besöket i tryck. På Läs Mer »

Hemma hos-reportage i Barometern

Idag möttes jag av kollegornas positiva kommentarer (och retsamma gliringar) när jag kom till jobbet. I alla fall från de som hade läst lokaltidningen vid frukostbordet, för idag är det ett litet hemma-hos-reportage i Barometerns bilaga Mera Kalmar. Jag nämde ju i höstas att jag skulle få tidningsgäster och nu finns alltså resultatet av det besöket i tryck. På bilden håller jag i en pennvässare från en av sommarens loppisrundor, något vi pratade om men som i slutänden inte framgick i texten och alltså upplevs lite out of the blue… men äsch – detaljer, detaljer. Det är en väldigt overklig känsla att läsa om sig själv på det här sättet, men också roligt för att det blir lite som att sätta på sig sina egna bloggläsares glasögon en stund. Är det så här jag uppfattas? Detta är något jag kommer att utveckla lite mer framöver, för att bloggen ska bli så bra och inspirerande som möjligt. Stayed tuned!


Foto: Faximil av Mera Kalmar, Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Hemma hos-reportage i Barometern"

 1. Kul att få vara med i ett repotage!

 2. tinajo skriver:

  Roligt, grattis! 🙂

 3. Sofia-Tingelings skriver:

  Härlig bild och kul att gökuret fick vara med. Hade önskat att jag fick ser mer. Såklart.

  Kram på dig!

 4. Anna-Karin skriver:

  Vad kul Sara! Fast jag hittade inte reportaget men det kanske inte finns på nätet?

 5. Frida skriver:

  Grattis du vann Artek-pallen i lucka 3! Hör av dig med din adress så ser vi till att paketet kommer på Posten inom kort!

 6. Jag läste artikeln och tack vara den hittade jag till din blogg. Jättekul!!

  Här kommer jag absolut titta in igen:)

  Hoppas du har en fin dag trots kylan
  /Linda

 7. Hej söta Sara!
  Tack för du kikat in, önskar dig ett gott nytt år o att du ska få ett givande o spännande år.
  Grattis till reportaget, kul.

  vi ses kram E


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »