GOTT NYTT 2011

Slutet av detta år rann verkligen ut i snön beträffande bloggen. Tiden och energin tog slut i takt med att vintermörkret sänkte sig och alla blogginlägg som fastnade mellan anteckningsbok och tangentbord blir nog aldrig mer än just anteckningar. Som tur är står den första dagen på nästa år redan och knackar på dörren och Läs Mer »

GOTT NYTT 2011

Slutet av detta år rann verkligen ut i snön beträffande bloggen. Tiden och energin tog slut i takt med att vintermörkret sänkte sig och alla blogginlägg som fastnade mellan anteckningsbok och tangentbord blir nog aldrig mer än just anteckningar. Som tur är står den första dagen på nästa år redan och knackar på dörren och jag är helt säker på att 2011 blir ett nytt spännade år med massa utmaningar och roliga händelser. Planerna för little miss fix it är många och senast igår hade jag ett intressant telefonsamtal fyllt av möjligheter. Tack för det här året bloggen! Tack för besöket kära läsare! Du hänger väl med in i det nya? Tills vi ses igen önskar jag er alla ett…


Mitt och Jespers tolfte julkort i ordningen bjöd på akrobatik & trikåer (läs kramp & långkalsonger) – det bådar gott för framtiden!

Foto & grafisk design: Sara Zetterström, Little miss fix it


Inga kommentarer på "GOTT NYTT 2011"

 1. Ett helt underbart julkort! Man kan ju inte annat än bli glad över ert engagemang att skapa ett personligt julkort! Jag önskar dig ett 2011 där drömmar blir till verklighet! Stooor kram till världens bästa Sara!

 2. Lotten skriver:

  Helt underbart julkort! Såå roligt! Önskar dig ett Gott Nytt År med 🙂 Ser fram emot att få se vad era planer ger….

  Kraam Lotten

 3. Lilla jag skriver:

  Hahah fint!
  Gott nytt år 🙂

 4. Vilket härligt kort! 🙂

 5. Lina skriver:

  Vilket fint julkort, det var verkligen kreativt!

 6. Anna-Karin skriver:

  Gott Nytt Sara! Vilka akrobater ni är!

 7. Emelie skriver:

  Underbart! Sara, du är tametusan min största inspirationskälla! Gott nytt 2011. Jag ser fram emot att följa bloggen ett helt år till 🙂 Kram

 8. pernilla skriver:

  Åh vilket fint och roligt kort! I love it!
  God fortsättning! Kram

 9. Sofia skriver:

  Underbart! Gott nytt på dig också och hoppas vi ses snart igen.

  Kramar!

 10. Sandra skriver:

  Klockrent! Sån rolig och kreativ grej! Blev riktigt imponerad (och mäkta nyfiken över hur fotona är tagna)! Hittade dig under 2010 och ser fram emot att se vad spännande förändringar du ska göra i bloggen nu inför 2011.

  Gott nytt 2011!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »