Vinstleverans: hallpall

Nu har den flyttat in, min nya lilla hallpall! Innan jul tävlade jag i julkalendern på Trendenser, och hade dessutom den stora lyckan att vinna lucka 3 där det gömde sig en designklassiker av rang från Artek, nämligen Alvar Aaltos pall 60 från 1933! Eller faktiskt så fick jag välja mellan den trebenta 60 eller Läs Mer »

Vinstleverans: hallpall

Nu har den flyttat in, min nya lilla hallpall! Innan jul tävlade jag i julkalendern på Trendenser, och hade dessutom den stora lyckan att vinna lucka 3 där det gömde sig en designklassiker av rang från Artek, nämligen Alvar Aaltos pall 60 från 1933! Eller faktiskt så fick jag välja mellan den trebenta 60 eller fyrbenta varianten E60 i alla olika utföranden. Jag valde den trebenta då den känns mest unik och inte lika kopierad som sin efterföljare E60, i björk – mest klassiks, men med svart linoleumsits för ett lite tuffare utseende. Tack Frida och Artek! Efter jobbet hade jag ett mycket trevligt och intressant möte som jag får berätta mer om en annan dag och sen var det dags för syjunta, från vilken jag precis kommit hem alldeles snurrig av korsstygn så tyvärr får pallen vänta ytterligare med att packas upp. Men det gör ju inget när den bor i en så snygg förpackning…


Foto: Sara Zetterström, little miss fix it


Inga kommentarer på "Vinstleverans: hallpall"

 1. tinajo skriver:

  Korsstygn, det var länge sedan det… Har varit lite sugen på att prova igen faktiskt. 🙂

 2. Annika skriver:

  Det är roligt att brodera korsstygn! Det var ett tag sedan, men jag funderar på att brodera ett porträtt av min son. Kul att du vann pallen! Ses vi på Formex?

 3. Nu är listan sammanställd på alla bloggar som blivit rekommenderade genom utmaningen. (Din är med!)

  http://inspireramera.se/2011/january/tips-60-lasvarda-bloggar.html

 4. [room] by sofie skriver:

  Grattis Sara!
  Igår bäddade jag med min vinst, mina af swedala lakan. Lyckostar är vi båda!

  Gillar dina trärena trälådor, enkelt och sååå snyggt!

  Kram Sofie

 5. Sofia skriver:

  Nä, men gud vad kul – grattis! Jag var med i några, men hade dess värre inte samma lycka! Kram på dig!

  P.S. Är då ledsen att vi inte ses i helgen!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »