Bloggutdelning

Oj, oj jag känner mig hopplöst efter i bloggosfären just nu. Förra veckan bjöd på mycket jobb/efterjobbhäng med kollegorna och spontanbesök från Gotland. Jag tokgillar spontanbesök och uppskattar att vi har så flexibla vänner varför datorn stått orörd och nästan bortglömd i flera dagar. Till följd av detta gapar bloggen tom på nya inlägg, men Läs Mer »

Bloggutdelning

Oj, oj jag känner mig hopplöst efter i bloggosfären just nu. Förra veckan bjöd på mycket jobb/efterjobbhäng med kollegorna och spontanbesök från Gotland. Jag tokgillar spontanbesök och uppskattar att vi har så flexibla vänner varför datorn stått orörd och nästan bortglömd i flera dagar. Till följd av detta gapar bloggen tom på nya inlägg, men här kommer det äntligen lite bloggutdelning! Sällan hoppar jag på utmaningar eller teman i bloggen men när nu inredningsbloggare här och var listar favoriter (tack snälla Sandra och Henrick!) ska jag inte vara sämre, för kanske kan jag bidra med en eller annan ny ädelsten från just min länkskatt? Här kommer 5 bloggar som jag gillar antingen för att deras “tone of voice” är så välformulerad och kamratlig eller för att deras illustrationer och bilder is to die for – eller rent av en kombination! Klicka på skärmdumpen för att komma till bloggen.Inga kommentarer på "Bloggutdelning"

 1. Fina bloggtips du bjuder på idag! Hoppas din måndag var en lyckosam sådan! Kraaam!

 2. anness.se skriver:

  Jag känner mig hedrad 😀

 3. Tina-kusina skriver:

  På tv:n som står på i bakgrunden när jag fixar i köket var det nyss ett reportage med Lisa Bengtsson i GoKväll – ett namn som till o med jag har lärt mig känna igen 🙂

 4. Jenny skriver:

  Godkväll!! Det var bl.a. fr underbara Clara jag fick iden kring mina köksstolar! Bloggvärlden är inte så stor för oss som läser det bästa:) tack för titten! Nu ska jag släcka lampan och ladda inför veckans sista arbetsdag… Ha en bra helg! Kram fr mig!

 5. Jenny skriver:

  Godkväll!! Det var bl.a. fr underbara Clara jag fick iden kring mina köksstolar! Bloggvärlden är inte så stor för oss som läser det bästa:) tack för titten! Nu ska jag släcka lampan och ladda inför veckans sista arbetsdag… Ha en bra helg! Kram fr mig!

 6. Jenny skriver:

  Godkväll!! Det var bl.a. fr underbara Clara jag fick iden kring mina köksstolar! Bloggvärlden är inte så stor för oss som läser det bästa:) tack för titten! Nu ska jag släcka lampan och ladda inför veckans sista arbetsdag… Ha en bra helg! Kram fr mig!

 7. Anonym skriver:

  Det är svårt att skriva inlägg fr iphonen!!! Jenny


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »