Fågel, fisk eller mittemellan?

Ju fler läsare man får desto högre krav ställs det på att uppdatera och hålla bloggen au jour. Jag är jätteglad över att så många nya läsare har hittat till mig – välkomna! Men jag förstår också ifall ni inte känner er så välkomna eftersom jag uppdaterar så illa now a days… Jag kommer förmodligen Läs Mer »

Fågel, fisk eller mittemellan?

Ju fler läsare man får desto högre krav ställs det på att uppdatera och hålla bloggen au jour. Jag är jätteglad över att så många nya läsare har hittat till mig – välkomna! Men jag förstår också ifall ni inte känner er så välkomna eftersom jag uppdaterar så illa now a days… Jag kommer förmodligen vara lite så här hattig, som jag varit ett bra tag nu, ännu lite till. Med heltidsjobb, extrajobb och dessutom träning inför tjejklassikern finns det just bara så mycket tid och ork kvar att pytsa på man och vänner för tillfället. Men jag jobbar på att prioritera, och att förena nytta med nöje. Som att renovera hallen, och blogga om det t ex. Igår tömdes nämligen hallen på varendaste pinal – från trappräcken till minsta lilla x-krok. Jag skruvade t o m bort elementet eftersom jag vill göra allt ordentligt vilket betyder att jag inte vill ångra att det fortfarande sitter urful väv bakom elementet istället för snygg tapet den dagen jag får för mig att förverkliga en ny elementlösning (planer finns). Imorgon kommer målaren och spacklar och tidigare i veckan beställde jag tapeten. Ni kanske kommer ihåg att jag valde mellan fågel, fisk och några där emellan, men det landade till slut på härliga Aquarium från Nina Campbell. En lite skitdyr historia men jag tror att det blir riktigt häftigt när det blir klart.

Foto: F. Martin Ramin för The Wall Street Journal


26 kommentarer på "Fågel, fisk eller mittemellan?"

 1. Pumamamman skriver:

  Ahhhh, My God !! Jag fick just lite hjärtklappning av den nya tapeten, och en släng av avundsjuka!
  Sååå Snygg, så läcker…så fantastiskt annorlunda! Måtte den sitta uppe till vi kommer och hälsar på!
  Då vill jag sova i hallen, tack!
  Kram

 2. gella skriver:

  Så spännande att se resultatet!! 😀 Och så tycker jag verkligen inte att du ska ha dåligt samvete för sporadiskt uppdaterande -det visar ju bara att du har ett liv vid sidan av bloggen och till det har jag bara ett ord att säga: R-E-S-P-E-C-T! 😉

 3. j skriver:

  chacha, allt bra ? 🙂

 4. Frida H skriver:

  Nja.. jag som redan har dig på bloglovin bara blir otroligt glad när du väl uppdaterar, så från mig har du ingen press! Allt har sin tid!

 5. Liv skriver:

  bra val. den e skit häftig 🙂
  ade velat ha den i badrummet, om de var en våtrumstapet:-)

 6. Mari skriver:

  Vilka söta tapeter =)

 7. Maja skriver:

  Den var riktigt frän, kommer nog bli perfa:)

 8. maya skriver:

  ÅH det var riktigt fina tapeter! Kommer att bli jätte fint, glöm inte att lägga upp resultatet för jag är nyfiken.

 9. smäm skriver:

  Jag har tittat på den där fast i rött… Tycker den är skitsnygg.

 10. Robin skriver:

  Snygg tapeter =)

 11. emelie skriver:

  sjukt ball tapet. saker i ting som man faktiskt kan och ska lägga pengar på. nöjd = prio ett.

 12. amanda skriver:

  Jätte fin tapet, verkligen!

 13. Elin skriver:

  Vill du få hem GRATIS presentkort till olika värden
  150:- 250:- 300:- el 500:- kronor på olika affärer?
  OBS detta är helt gratis!!! Jag har fått presentkort på över
  2500kr! Gå in på länken och registrera dig…
  Det FUNKAR! Jag LOVAR!!!
  Kicks, Åhlens, H&M, Nellys:
  http://www.gratismakeup.se/?r=246154

 14. MaryCaroline skriver:

  Cool och annorlunda tapet 🙂

 15. Marie skriver:

  Fiskligt rolig tapet!

 16. jk skriver:

  Vilken fin! Jätte söta fiskar^^

 17. emma skriver:

  skitsnygg 🙂
  allt bra?

 18. LORISSA LOVEBOMB skriver:

  Äsch, man kan inte uppdatera hela tiden, man måste ju leva lite också 🙂

 19. Felicia skriver:

  men den var ju snygg, så värt!!!! 😀

  PUSS

 20. Johanna skriver:

  Kul att fixa i ordning hemma! Är själv i tapetfasen och har precis fått hem ett par som är skitsnygga, slall bara få upp dom på väggen också!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

färg & tapeter

 • Sluta gissa kulören

  Det här är inte ett tips för alla, det fattar jag mer än väl eftersom denna lilla gadget kostar nästan 3000 spänn, och sååå intresserad av färger är man kanske inte. MEN, om du jobbar med kulörer på daglig basis så är det här här lilla hjälpmedlet vi har på kontoret mitt tip of the Läs Mer »

 • Tapetkärlek från Sandberg

  Det damp ner en inbjudan i brevlådan till lanseringen av Flora Sandbergica, den senaste kollektionen tapeter från Sandberg. Jag fick dessvärre tacka nej eftersom jag har haft fullt upp med att välja Årets monter på UF-mässan i länet hela dagen (hur kul som helst) och spanade istället in pressmaterialet nu på kvällskvisten. Oh my så Läs Mer »

 • Sandbergs Trend Report AW 2015

  Precis innan höstterminen drog igång hade jag lyckan att göra ett studiebesök på Sandbergs tapetfabrik i Ulricehamn. Det var där jag fick en sneak peek på den då ännu inte lanserade serien Skog och det var också där och då jag fick tjuvkika på “deras lilla gröna”- trendrapporten höst/vinter 2015 in the making. Nu finns Läs Mer »

 • Colour of the year 2016

  Orcher Gold – eller guldockra på ren svenska är utsedd av Nordsjö till årets färg 2016 och välfirad under hashtag #coty16. Tillsammans med ett tjugotal andra inredningsbloggare från Sverige och Norge blev jag inbjuden till färgfest i Nääs fabriker utanför Göteborg, otroligt vackra lokaler i de gamla tegelbyggnaderna som tidigar var spinneri och där man Läs Mer »