Formex – födelsedagsfirande 0-1

I torsdags slogs dörrarna till Formex på Älvsjömässan upp och hade det gått att vara på två ställen samtidigt så hade jag definitivt varit där, också. Som tur är rapporterar många av mina bloggkollegor från mässan. Jag valde att stanna hemma denna gång för idag fyller nämligen Jesper världens bästa man och vapendragare år så Läs Mer »

Formex – födelsedagsfirande 0-1

I torsdags slogs dörrarna till Formex på Älvsjömässan upp och hade det gått att vara på två ställen samtidigt så hade jag definitivt varit där, också. Som tur är rapporterar många av mina bloggkollegor från mässan. Jag valde att stanna hemma denna gång för idag fyller nämligen Jesper världens bästa man och vapendragare år så imorse blev det frukost på sängen och paketöppning. Just nu pågår andra förberedelser för fullt, för vi ska dessutom på maskerad ikväll med Sällskapsresan och Nueva Estocolmo-tema…  Nu har hallen har genomgått fas I med förarbete och spackling av första lagret – oh my det kommer att bli bra! Jag bjuder på en hastbild från morgonen tagen precis innan jag greppade brickan och klarnade strupen, helgblommorna blev denna gång födelsedagsliljor. Happy weekend!Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it


Inga kommentarer på "Formex – födelsedagsfirande 0-1"

 1. Liv skriver:

  sjukt snyggt med helvita paket. de skall jag lägga på minnet 🙂

 2. Grattis till hanen! Kan ärligt säga att du inte missade mycket. Jag är rätt besviken på årets mässa. Det var min tionde i raden, och lätt den glesaste inspirationsmässigt och innehållsmässigt.

 3. @ Liv: Kul att du lade märke till paketinslagningen, det gjorde inte min man 😉

  @ Frida: Trist med Formex, men jag förstår vad du menar. Jag tycker det är lagom att besöka en av de två/år, annars hinner det inte hända så mycket. Men jag uppskattar rapporteringen från er andra! 😉

 4. Ylva Arnehed skriver:

  Vad trevlig dina inlägg verkar! kommer verkligen att läsa på din blogg igen! (: Hoppas du har en kul helg =P


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »