Mimou-fint

Idag är det ett riktigt lågvattenmärke på inspirationsfronten. Flera inlägg ligger i pipelinen (sedan länge) men jag har liksom inte schvungen att riktigt få till dem (Jonas, den som väntar på något gott…). I en sån här stund är det läge att testa helt appropå-metoden. Finns det inget som heter det i bloggvärlden? Nåväl, nu Läs Mer »

Mimou-fint

Idag är det ett riktigt lågvattenmärke på inspirationsfronten. Flera inlägg ligger i pipelinen (sedan länge) men jag har liksom inte schvungen att riktigt få till dem (Jonas, den som väntar på något gott…). I en sån här stund är det läge att testa helt appropå-metoden. Finns det inget som heter det i bloggvärlden? Nåväl, nu gör det.

På eftermiddagen var jag och valde tapeter för jobbets räkning. Kommande vecka ska jag inreda ett barnrum och i jakten på en flickdröm för fyraåringar var den valda tapeten tråkigt nog restad och det var alltså dags för andrahandsvalet. Tyvärr blev det inte lika klockrent, men-men så är det när man jobbar med korta ledtider ibland. På vägen ut plockade jag på mig lite leverantörsbroschyrer och bl. a slank den senaste från Mimou med. Jag gillar dessa bilder massor. Trots att mitt snöälskande jag rynkar på näsan så kanske det är våren i mig som längtar ut…


Foto: webbilder från Mimou


Inga kommentarer på "Mimou-fint"

 1. tinajo skriver:

  Mycket härliga och våriga bilder. 🙂

 2. Malin skriver:

  Hej!
  Har du någon mail? Skulle gärna vilja kontakta dig med frågor angående hur man blir inredare. Antingen om du publicerar mailen här som svar eller om du skriver till mig.

  Tack på förhand!
  Malin

 3. anness.se skriver:

  Snyggt med blommorna var för sig i sin egen vas.
  Det är trist det där när man fastnar för något och så är det slut eller svårt att få tag på.

  Hoppas allt är väl
  Kram /Anne


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »