Pausfågel

Om ni undrar varför det är noll och ingen rörelse på bloggen just nu så beror det på att jag har celebert besök av Hildur. Denna helg går under devisen Little Miss Fixa & Dona goes creative och nu har vi tapetserat i dagarna två, vilket börjar ge resultat i form av en nysvidad hall! Läs Mer »

Pausfågel

Om ni undrar varför det är noll och ingen rörelse på bloggen just nu så beror det på att jag har celebert besök av Hildur. Denna helg går under devisen Little Miss Fixa & Dona goes creative och nu har vi tapetserat i dagarna två, vilket börjar ge resultat i form av en nysvidad hall! En eller annan tjuvkik kan jag nog bjuda på i morgondagens dagsljus, men slutresultet får ni vänta lite på, det är både en del målning och inredning kvar att göra. Helgens pausfågel från tapetbordet: Rödhövdad klipplärka.


Foto: Hildur Blad


Inga kommentarer på "Pausfågel"

 1. tinajo skriver:

  Låter kul – trevligt med celebert besök! 🙂

 2. Sofia skriver:

  Underbara du! Kommer du ner på "bloggträff" och eller möbelmässa? Jag kommer vara nere 6–9 februari. Hör av dig i så fall. Och hälsa Hildur.

  Kramar!!!

 3. Josefin skriver:

  Hej!

  Jag skriver från Svensk FORM då vi håller på att sammanställa kontaktuppgifter till en uppdatering av vårat pressregister. Skulle jag kunna få Din mailadress? Jag hittar nämligen inte det på din blogg.

  Tacksam för hjälpen//

  Josefin Hååg, Svensk FORM

 4. Läste om dig hos Hildur! Spännande med projekt! 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »