Den andra kvinnan

Jag började känna av en förkylning i helgen och imorse vaknade jag med rejält halsont. Bättre att förekomma än förkommas varför sängläge varit ett faktum hela dagen. Lika delar nödvändigt som tråkigt. Tur i oturen så passade det ganska bra in i mitt jobbschema eftersom rummet jag ska inreda denna vecka idag målats och tapetserats. Läs Mer »

Den andra kvinnan

Jag började känna av en förkylning i helgen och imorse vaknade jag med rejält halsont. Bättre att förekomma än förkommas varför sängläge varit ett faktum hela dagen. Lika delar nödvändigt som tråkigt. Tur i oturen så passade det ganska bra in i mitt jobbschema eftersom rummet jag ska inreda denna vecka idag målats och tapetserats.

Appropå måla och tapetsera så ägnades ju helgen åt just det. Jag hade min härliga vän och tillika inredningsbloggarnas tapetdrottning Hildur/Fixa&dona på besök. Lagom när jag kom hem från jobbet och hon var på ingång i fredags ringde en kompis och sa att hon sett en “Saragrej” på stan, en klädbutik som sålde ut sina provdockor. Huvudet på spiken och tipstack till Linda för jag kastade mig ner på stan och nu har Clair – den andra kvinnan flyttat in. Det jag föll för var att flytta ett offentligt objekt in i den privata sfären, samt den snygga knoppen. Med lite svart färg kommer hon att bli en läcker del av inredningen, eller ska jag säga familjen… Jag vet inte hur smart denna introduktion var egentligen. Pinnsmal och högbystad, om än lite huvudlös, är det nog bäst att hålla sig på mattan så att maken inte byter ut mig…


Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it


Inga kommentarer på "Den andra kvinnan"

 1. A-K skriver:

  Nog var hon stilig alltid, men knappast på din nivå:-) Hoppas på att få se resultatet av ditt och Hildurs arbete snart.

 2. Amanda Roos skriver:

  Och så önskar man att det var 2011 igen då! 😛


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »