Kontaktsvårigheter

Gissa om det har varit en händelserik tvåveckorsperiod – här bakom kulisserna var mina systrar med respektive på besök förra helgen vilket genererade i ett helt bloggtyst veckolsut, annars är det ju på helgen som jag brukar hinna uppdatera mera. Och förutom hektiska jobbdagar med mycket ombyggnationer i ikea-varuhuset har jag ett spännande inredningsprojekt på Läs Mer »

Kontaktsvårigheter

Gissa om det har varit en händelserik tvåveckorsperiod – här bakom kulisserna var mina systrar med respektive på besök förra helgen vilket genererade i ett helt bloggtyst veckolsut, annars är det ju på helgen som jag brukar hinna uppdatera mera. Och förutom hektiska jobbdagar med mycket ombyggnationer i ikea-varuhuset har jag ett spännande inredningsprojekt på gång för en familj med ett kök som inte renoverats på femtio(!) år. Och idag har jag gjort slag i saken och äntligen köpt en ny dator. Verkligen ett hallelujah-moment med beräknad leverans i nästnästa vecka!

Det är många som påpekat att det är svårt att kontakta mig direkt, förutom via kommentarer här på bloggen men nu är den tiden ett minne blott för det har inte bara dykt upp en liten profilbild, utan även en länk till little miss fix it’s mejlbox – littlemissfixits(a)gmail.com till höger på sidan – bara ett klick bort. Så mejla på vettja, ingen fråga eller tips är för litet för att förmedlas! Nu blir det tv-soffan, men eftersom morgondagens planerade tripp till möbelmässan snöade inne så kan ni räkna med lite bättre ruljans på inläggen under helgen. Happy weekend!


Foto: gettyimages.se


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »