Vårkänslor

Finns det något bättre än att vakna upp till en krispig vintermorgon? 5 minusgrader och strålande sol gör att i alla fall att jag, lite paradoxalt, får vårkänslor och med solkyssta tulpaner i motljus tänkte jag inleda den här helgen med att röja och rensa lite här och var. Klädkammaren och kontoret är heta kandidater Läs Mer »

Vårkänslor

Finns det något bättre än att vakna upp till en krispig vintermorgon? 5 minusgrader och strålande sol gör att i alla fall att jag, lite paradoxalt, får vårkänslor och med solkyssta tulpaner i motljus tänkte jag inleda den här helgen med att röja och rensa lite här och var. Klädkammaren och kontoret är heta kandidater på vårstädningslistan… Det känns som en never ending story, det är som om dessa utrymmen ständigt inbjuder till oreda här hemma. Var har du svårt att hålla ordning?


Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it


Inga kommentarer på "Vårkänslor"

 1. tinajo skriver:

  Hu, mitt kombinerade pysselrum/kontor och köksbordet är totalt omöjliga att ha snygga tyvärr. Försöker komma på något system men sedan glömmer jag det efter ett tag och då blir det ju likadant igen. 🙁

 2. Mitt hörn av soffan som fungerar som kontor, pysselrum och middagsbord, ja du hör ju hur det låter, där råder ett konstant minikaos!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »