1000 inlägg och lika många tack

I måndags publicerade jag mitt tusende inlägg. 1000! Det är inte utan att jag blir lite rörd och nostalgisk – så här kommer en liten kärleksförklaring… tack och lov var jag så himla trött igår att jag missade att pricka in detta inlägg på årets komersiella jippo nr 1. Istället tänkte jag bli bättre på Läs Mer »

1000 inlägg och lika många tack

I måndags publicerade jag mitt tusende inlägg. 1000! Det är inte utan att jag blir lite rörd och nostalgisk – så här kommer en liten kärleksförklaring… tack och lov var jag så himla trött igår att jag missade att pricka in detta inlägg på årets komersiella jippo nr 1. Istället tänkte jag bli bättre på att sprida lite vardagskärlek och jag börjar alltså nu.

I snart fem år har Little miss fix it-bloggen varit en ständig följeslagare och det betyder lite drygt ett inlägg varannan dag. I perioder har livet kommit emellan och genererat små blogguppehåll på ett par veckor här och där men i stort sett varje dag har jag ändå tänkt blogg -något som fallit sig ganska naturligt eftersom först mina studier, och nu även mitt jobb och fritid handlar mycket om design, inredning och pyssel-/fixarprojekt. Dagligen har jag tagit del av kommentarer och frågor, i början mest muntligt från vänner och bekanta men sedan mer och mer från okända läsare och från att ha varit en plats enbart för mig och mina reflektioner och minnesanteckningar har tvåvägskommunikationen komma att bli det viktigaste och det är tack vare er alla läsare – kända och okända! För tänk vilka roligheter som jag varit med om tack vara bloggen, så mycket jag lärt mig (både om teknik och foto inte minst) och så många människor jag lärt känna… och vilka intressanta frågor ni kommit med och kanske allra mest uppskattningen ni visat och vad spännande det är att se LMFI växa i både arkiv och följare. Jag hoppas att ni förstår att bloggen inte vore det levande verktyg den är idag om det inte var för att just du, du och du tar dig tiden att surfa in och avlägga visit – och berättar vad du gillar, vad du inte gillar och vad du vill se mer eller kanske mindre av. Till syvende och sist är det mina åsikter och ord som formar inläggen och hittills har jag aldrig skrivit om något som jag själv inte gillar eller kan stå för men utan er läsare vore det inte ens hälften så roligt eller inspirerande. T A C K!!!


Illustration: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "1000 inlägg och lika många tack"

 1. Maria skriver:

  Härligt med fem års kalas! Är precis i startgropparna för mig blogg. Och då är det underbart att läsa sig runt på alla dessa underbara bloggar och hitta inspiration och skrivarglöd!

 2. tinajo skriver:

  Roligt – grattis och fortsätt i samma fart! 🙂

 3. Nanna skriver:

  Tjohooo vad kul 😀

  Hoppas din helg har varit alldeles underbar!!

 4. Tanja skriver:

  Stort grattis, och hoppas på många intressanta läsningar de kommande åren!

 5. annsoh skriver:

  Nu kör jag igång dagens blogg! Gå in och anmäl dig! Du har chansen att bli dagens blogg varje dag! 😀


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »