Little Miss Fix It goes Aspen?

Nej riktigt så fashionabelt är det dessvärre inte men just nu befinner jag mig i de svenska fjällen varför det varit så tyst på bloggen ett tag. Personligen är jag nog den perfekta kombon – 50/50 city girl/friluftsmänniska men av någon anledning (läs: Jesper) så har det blivit mer fokus på det sistnämnda de senaste årens Läs Mer »

Little Miss Fix It goes Aspen?

Nej riktigt så fashionabelt är det dessvärre inte men just nu befinner jag mig i de svenska fjällen varför det varit så tyst på bloggen ett tag. Personligen är jag nog den perfekta kombon – 50/50 city girl/friluftsmänniska men av någon anledning (läs: Jesper) så har det blivit mer fokus på det sistnämnda de senaste årens semesterresor. Fjällen/alperna i all ära men det är få ställen som inbjuder till LMFI-underlag på våra friluftsäventyr varför jag blev uppriktigt förvånad när vi checkade in i  stugan, eller ska jag säga vårt mansion. Låt er inte luras av den oansenliga utsidan för på insidan gömmer sig sju sovrum, tre badrum, ett allrum med öppen spis, bastu och tvättstuga i modern stil. Känslan av en amerikansk fjällstuga är väldigt påtaglig med ett mittenparti som öppnar upp fem meter till nock och med balkongen som löper längs med rummen på övervåningen och inte minst 16-taggartrofén. Ni kan ju bara ana svårigheterna att fota denna bostad utan att fånga någon av mina tolv skidsambos som roat, och säkert en aningen oförstående iakttagit denna inredningsbloggares framfart med kameran. Ingen styling att tala om alltså. Tyvärr blir det inte heller någon Tjejvasa för min del men just nu pågår väldigt mycket vallasnack bland grabbarna i stugan. Själv njuter jag av brasan och en kopp te – precis den avkoppling jag behöver. På återseende i nästa vecka – om maken överlever de nio milen vill säga.


Foto: Sara Zetterström
 


Inga kommentarer på "Little Miss Fix It goes Aspen?"

 1. tinajo skriver:

  Ser ju riktigt härligt ut – ha så kul! 🙂

 2. Proforma - Irene skriver:

  Som taget ut en fashionabel "Aspenstuga"!
  Trevlig semester!

 3. Fröken e skriver:

  Dans pappas ved 🙂

 4. Emelie skriver:

  Vad mysigt det ser ut! Jag vill ocksåååå.. 🙂 Ha en riktigt skön semester! Kram

 5. annsoh skriver:

  Nu kör jag igång dagens blogg! Gå in och anmäl dig! Du har chansen att bli dagens blogg varje dag! 😀

 6. Nanna skriver:

  Oj vad jag är avis!!! Helt underbart!

 7. Ja, det var verkligen härligt att komma iväg några dagar även om det blir många timmar i bil. Dåligt väder gjorde att det inte blev någon skidåkning för mig, men soffan var också skön… 😉


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »