Jitterbugg och spritterbugg

Just nu vet jag inte riktigt hur jag ska hinna varva ner och kunna somna tillräckligt tidigt för att vara utsövd imorgon. Nu händer det så mycket roliga saker i mitt liv att det spritter i hela kroppen, jag har precis kommit hem från ett uppdrag med en familj som ska bygga om sitt kök. Läs Mer »

Jitterbugg och spritterbugg

Just nu vet jag inte riktigt hur jag ska hinna varva ner och kunna somna tillräckligt tidigt för att vara utsövd imorgon. Nu händer det så mycket roliga saker i mitt liv att det spritter i hela kroppen, jag har precis kommit hem från ett uppdrag med en familj som ska bygga om sitt kök. Det är en stor och ganska bullrig familj (eller förmodligen just så lagom bullrig som en familj med fyra barn i skolåldern ska vara) och de har tagit emot mig med öppna armar in i sitt hem. Det jag trodde skulle bli en snabb leverans av ett inredningsförslag har istället blivit ett enormt bollplank av utdragna diskussioner med nya infall och vinklingar i parti och minut, och jag gillar det jättemycket! Förmodligen ett projekt som kommer ta sin lilla tid och om köket står klart i sommar återstår att se, men för den här familjen funkar det sättet bäst och jag ser det bara som en utmaning och rolig erfarenhet. Ännu roligare blir det att komma hem till era kommentarer på mina senaste inlägg om mitt jobb – tusen tack för glada tillrop och uppskattning, jag blir otroligt pepp! Dessutom har nya läsare presenterat sig och det är alltid lika kul – välkomna! Något annat jag blir glad av är kakor och serveras de dessutom på gladporslin smakar de ännu lite bättre. På bilden ser ni de tre sista musketörerna från min sats av Chokladjitterbugg. Supermumsigt från prisbelönade Hembakat är bäst, och ja även dessa var försvinnande goda!


Foto: Sara Zetterström


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

En smaksak

 • Långt ifrån lagom

  Svenskt Tenn har slagit upp portarna till sin nya webbplats på svensktenn.se, det damp ner ett antal adresserade pressutskick på kontoret häromdagen.  Hemsidan är (fortfarande) fin och inspirerande tycker jag (gillar magasinen extra mycket, så kul att få bakgrundshistoria). Så fin att jag vill ha mer! Varje avdelning har bara ett fåtal inspirationsbilder som komplement Läs Mer »

 • Lunchlättast i stan

  Jag sitter och önskar mig upp till Formex-mässan som öppnade igår. I år valde jag att inte åka men nu när mässan är igång för fullt är det inte utan att jag ångrar mig lite. Nåväl, det är främst möten med bloggkollegor och vänner som lockar, själva utbudet går det ju rätt bra att snappa Läs Mer »

 • Hög igenkänningsfaktor

  De senaste veckorna har jag lekt med tanken att koppla bort sociala medier helt. Under vår gemensamma ledighet har jag och Jesper påmint varann om mobbefri gemensamhetstid. Mest för att jag ogillar tanken på att vara en av de föräldrar eller partner för den delen jag sett mer än nog av på semestern. De som Läs Mer »

 • Äppelpajs-glass

  Igår när Lisa och Marcus var här åt vi årets första kräftor. De godaste svenska Vätternkräftorna jag ätit. Till efterrätt blev det färskostglass med smak av äppelpaj. Ett recept av Elisabeth Johanssons, en grym matstylist jag f ö haft nöjet att dela kök med när jag jobbade för Ikea i vintras. Recepten finns i hennes Läs Mer »