Arvegods

Helgen som gått har vi tillbringat hos Jespers bror med familj. De har nyligen köpt en hästgård och är mitt uppe i en helrenovering av bostadshuset. Den förra ägaren var den samlande typen och vindar och lador var fulla med prylar från det senaste seklet som skulle fått vilken shabby chic-fantast som helst att gå Läs Mer »

Arvegods

Helgen som gått har vi tillbringat hos Jespers bror med familj. De har nyligen köpt en hästgård och är mitt uppe i en helrenovering av bostadshuset. Den förra ägaren var den samlande typen och vindar och lador var fulla med prylar från det senaste seklet som skulle fått vilken shabby chic-fantast som helst att gå i spinn. Själv har jag ju en förkärlek för industri-looken och blev alldeles till mig när jag hittade en gammal snurrstol i ett hörn av ladugården. Som tur är delar varken svågern eller svägerskan min faiblesse och nyss inburen tronar den nu på kontoret här hemma. En rejäl tvätt och eventuellt lite färg finns med i framtidsutsikterna. Jag vill redan nu passa på att flagga för en inläggsfattig vecka framöver, jag är bortrest och kommer troligtvis ha ont om tillfällen att blogga men om inte förr så är jag åter till helgen igen och då är förhoppningsvis både skrivbord och lampor redo att hämtas från lackeringsfirman. Ha en fin vecka!


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Arvegods"

 1. Vilket toppenfynd! Åh, är så nyfiken på hur det blir i ert arbetsrum. Kram!!!

 2. Verkligen ett fynd! Vad roligt!

 3. Lotten skriver:

  Wow vilken fin stol! Ser fram meot att få se kontoret senare….

 4. jenny skriver:

  vilket fynd!! kan tänka mig att du blev glad. Ska bli roligt att se den & kontoret så småningom.
  Kram

 5. gunilla skriver:

  Vad kul att du hittade stolen, jag tycker i och för sig att den var snygg när den var sliten i alla fall på den bilden, fast i ett kontor kanske det passar bättre om du snyggar till den lite.

 6. Nina skriver:

  Vilken fin stol, jag såg även dina fina ritningar på ditt arbetsrum. Vad använder du för program när du gör ritningar? Är det CAD, i så fall vilket CAD program använder du? Ser fram emot att se hur arbetsrummet kommer att blir när det är klart.

 7. Vilken snygg stol! Bra fynd och vilken tur du hade som fick den också. Lyllos!

 8. [room] by sofie skriver:

  Sååå fin stol! G R A T T I S till fyndet.
  Och vad kul med dina fina balkongbilder 😉 Du ska vara stolt!

  Hoppas allt är bra.
  Kram SOfie

 9. Sara skriver:

  @ Nina: Här hemma har jag inte CAD, utan jag gör ritningen i InDesign och jobbar bara med geometriska former. Jag brukar rita i skala 1:100 så blir dokumenten mer lätthanterliga!

 10. Tove skriver:

  Schysst design du har på din sida. Har du gjort den själv? Riktigt snyggt i alla fall!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »