Den nakna sanningen

Supertrött och dessertsugen i väntan på söndagsfilmen övervägde jag att skippa bloggandet. Men jag LOVADE ju faktiskt att uppdatera i helgen så här kommer en sneakpeek (eller sneakpeak, stavningen varierar har jag sett) och ett par ögonblicksbilder från casa Zetterström. Precis som jag hoppades så var både lampor och bordsskivan färdiglackad i fredags och när Läs Mer »

Den nakna sanningen

Supertrött och dessertsugen i väntan på söndagsfilmen övervägde jag att skippa bloggandet. Men jag LOVADE ju faktiskt att uppdatera i helgen så här kommer en sneakpeek (eller sneakpeak, stavningen varierar har jag sett) och ett par ögonblicksbilder från casa Zetterström. Precis som jag hoppades så var både lampor och bordsskivan färdiglackad i fredags och när Jesper var iväg på havsöringfiske igår gjorde jag en rockad i arbetsrummet. Det känns väldigt härligt att använda nischen under fönstret till arbetsplats, där stod den tidigare gästsängen som nu är ett minne blott. Som myshörna tronar istället köksoffan uppbullad med kuddar. Bildligt är detta den nakna sanningen av platsen jag sitter vid i skrivandets stund men jag besparar er röran som lever sitt eget liv på det blivande arbetsbordet bakom ryggen. Det gick inte att möblera precis så som jag tänkte från början – ibland måste man ju helt enkelt känna in det, som ser bra ut på en planskiss, i verkligheten och den ena hyllan tog för sig alldeles för mycket ute i rummet och får alltså stå kvar på sin tidigare plats. Nu blir det tv-soffan och en grymt bra film.

PS. På torsdag landar jag i Milano för ett besök på möbelmässan! Något särskilt ni vill att jag ska rapportera om? DS

Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Inga kommentarer på "Den nakna sanningen"

 1. pernilla skriver:

  Vilken grym arbetsplats! Där skulle jag trivas som fisken i vattnet.

 2. Linda P skriver:

  Nice, baby ;)! Vi har ngt liknande, fast med en Ikea-bänksksiva. Fast din skiva var snyggare!! Ha det riktigt gött i Milano nu! Du får gärna tipsa mig om sittpuffar, dumt nog var jag lite slarvig på Furniture Fair. kram


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »