Framme i Milano

Igår fanns det inget att be för utan det var bara att gilla läget och kliva upp innan solen för att hinna med planet som skulle ta oss till Milano och den största möbelmässan jag sett (som finns?). Efter en underbart vacker inflygning längs med Gardasjön kom vi ut till mässan strax efter lunch och Läs Mer »

Framme i Milano

Igår fanns det inget att be för utan det var bara att gilla läget och kliva upp innan solen för att hinna med planet som skulle ta oss till Milano och den största möbelmässan jag sett (som finns?). Efter en underbart vacker inflygning längs med Gardasjön kom vi ut till mässan strax efter lunch och betade av de hallarna som hyste de mest intressanta utställarna. Ska jag vara ärlig så styrde mest, min partner in crime – mässveteranen, Frida kosan för i förväg visste jag bara att jag ville se en hall och det var SaloneSatellite, med de unga formgivarna. En underbart hektisk dag med många intryck, och nästan lika många taxiresor kändes det som, som vi avslutade med en god middag tillsammans med Susann och Charlotte. Nu är det dags att fånga innerstadens designliv som precis som under Stockholm Design Week i februari, bubblar extra mycket runt om i centrum just denna vecka. Med kameran i näven och med kläder som kan omvandlas till något representativt inför ett ev. cocktailparty framåt kvällen blir det ännu en dag i Milano som tyvärr ångrade sig och i dagarna snålat med sommarvärmen som kom i förra veckan. En mer omfattande mässrapport kommer såklart framöver, så håll utkik. Ciao!


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Framme i Milano"

 1. Sofia skriver:

  Ha det så underbart, önskade att jag också var där med er!

 2. tinajo skriver:

  Låter jätteroligt – ser fram emot rapport! 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »