Milanorapportering: I+I

Nu har vardagen åter infunnit sig, väskan är uppackad och av det som var min långweekend i Milano återstår nu en miljon härliga minnen och ungefär lika många bilder att gå igenom känns det som. Först ut i rapporten från möbelmässan är italienska I+I som med sin mattserie Playing with tradition etsade sig fast i Läs Mer »

Milanorapportering: I+I

Nu har vardagen åter infunnit sig, väskan är uppackad och av det som var min långweekend i Milano återstår nu en miljon härliga minnen och ungefär lika många bilder att gå igenom känns det som. Först ut i rapporten från möbelmässan är italienska I+I som med sin mattserie Playing with tradition etsade sig fast i den teflonhjärna som gärna infinner sig efter en mässas designkorvstoppning deluxe. Jag har sett Richard Huttons verk på bild tidigare och jag verkligen supergillar idén med de klassiskt knutna mattorna som sedan övergår i att mönstret rinner ut på mattan som om den vore hängd upp och ner innan färgen torkat, eller i det här fallet innan trådarna blivit tyglade i en knut. I verkligen var det oväntat, spännade och riktigt lyckat om ni frågar mig.

Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Milanorapportering: I+I"

 1. tinajo skriver:

  Vad himla läckra mattor – synd att de går utanför min budget..! 🙂

 2. pernilla skriver:

  Jag älskar den första mattan!

 3. Sofia skriver:

  Kul idé hälsar din blivande tennismotståndare =)


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »