Destination Gotland

Nu är väskorna än en gång packade, gissa om jag känner mig priviligerad att göra så mycket roliga saker – business and pleasure i en härlig blandning! Idag styr vi (eller snarare kapten Wassberg) kosan mot Visby hamn för A & K’s bröllopsplanering och även lite påskfirande med svärföräldrarna. Nu är det dags att kliva Läs Mer »

Destination Gotland

Nu är väskorna än en gång packade, gissa om jag känner mig priviligerad att göra så mycket roliga saker – business and pleasure i en härlig blandning! Idag styr vi (eller snarare kapten Wassberg) kosan mot Visby hamn för A & K’s bröllopsplanering och även lite påskfirande med svärföräldrarna. Nu är det dags att kliva ombord på gotlandsbåten men min mässrapportering är långt ifrån färdig och jag kommer pytsa ut lite inlägg då och då framöver. Pleasant journey!
Foto: Sara Zetterström

Inga kommentarer på "Destination Gotland"

 1. tinajo skriver:

  Åh Gotland – det är så fint där och det är alldeles för länge sedan jag var där… Ha kul! 🙂

 2. Frida skriver:

  Nåmentitta det är ju hon! Önskar dig en riktigt fin påsk och håller tummarna för dig idag. Hälsa med dig! Kram!

 3. Jeili skriver:

  Kul med påsken på ön. Jag kommer själv från Gotland men blir kvar i Calmare stad under påskhelgen! Trevlig resa!

 4. Oh vilken gullig bild! Jag önskar er en underbar helg på Gotland!

 5. Var det något mysigt som låg i påskäggen ? (:
  de äggen som tog min uppmärksamhet var de som gjorde ont i stocken!

 6. Nina skriver:

  Jag skulle också vilja åka till Gotland, jag hr varit där förut när jag var liten men jag kommer inte ihåg så mycket av det

 7. catja skriver:

  Du har så jävla härlig blogg. Ville bara säga det.

  Herrå! 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »