Starstruck – Mattias Ståhlbom

Hade planet hem från Milano störtat hade det blivit ett stort hål i Designsverige då flera superdesigners och rent av hela redaktioner (+ en och annan bloggare hi-hi) fanns med ombord. Vid gaten såg jag ett SÅ bekant ansikte men kunde inte finna namnet. Jamen ni vet, han är ju en superdesigner, gjort massa lampor Läs Mer »

Starstruck – Mattias Ståhlbom

Hade planet hem från Milano störtat hade det blivit ett stort hål i Designsverige då flera superdesigners och rent av hela redaktioner (+ en och annan bloggare hi-hi) fanns med ombord. Vid gaten såg jag ett SÅ bekant ansikte men kunde inte finna namnet. Jamen ni vet, han är ju en superdesigner, gjort massa lampor för Zero längre kom jag inte i mitt letande i det mentala designarkivet och alla namn jag hann googla fram på min stenålderstelefon 2.0 visade ett annat anlete. Men så igår när jag hade gått och lagt mig trillade poletten ner, och nu graverar jag in fyndet även i bloggen, för visst var det ingen mindre än Mr snygga-lampor-himself, ena hälften av TAF, Mattias Ståhlbom. Eureka!

Foto: kollage av bilder från Zero och Muuto.


Inga kommentarer på "Starstruck – Mattias Ståhlbom"

 1. tinajo skriver:

  Jag älskar hans lampor och vill ha dem allihop! 🙂

 2. Sofia skriver:

  Jag gillar verkligen de nya "fiskelamporna". Vi hade sådana glaskulor i vår gillestuga när jag var liten.
  Glad påsk fina du!

 3. hihi vad roligt! Ibland blir det så där… Jag tycker hans grejor är himla fina! Fotolampan är en favorit:)

 4. Charlotte Bladh skriver:

  Jamen såklart! Det var ju han vi såg! Kram Charlotte

 5. Purple Area skriver:

  Ha ha, får mig att tänka på att ni missade en hel del kändisar på fredagskvällen också, då ni småttingar blev trötta och var tvungna att gå hem och lägga er!! Fniss! 🙂

  Kram/Susann


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »