Milanorapportering: Montana

Eftersom jag har ett heltidsjobb bredvid bloggen funkar det inte alltid att ta semester för att hinna med alla roliga mässor och events som händer i Designsverige, vilket betydde att Möbelmässan i Stockholm fick stryka på foten i år. Än viktigare blev det då att besöka megamässan i Milano och schemaläggningen på jobbet var denna Läs Mer »

Milanorapportering: Montana

Eftersom jag har ett heltidsjobb bredvid bloggen funkar det inte alltid att ta semester för att hinna med alla roliga mässor och events som händer i Designsverige, vilket betydde att Möbelmässan i Stockholm fick stryka på foten i år. Än viktigare blev det då att besöka megamässan i Milano och schemaläggningen på jobbet var denna gång på min sida och jag kunde vara ledig och komma iväg. Utifrån de rapporteringar jag tagit del av från inredningsmagasin och bloggar upptäckte jag att många utställare visade upp sig på båda dessa mässor. En liten smällkaramell som jag dock missat totalt är danska Montanas garderobsmoduler. Likt ett jättelego kan man med de fem olika storlekarna bygga garderob- och förvaringslösningar precis som man själv önskar. Jag blev fast i samtal i deras monter en lång stund. Inte nog med att det ser snyggt ut och finns i en stor färgpalett, det kändes som superkvalitativa produkter, hade fina detaljer bl. a i läder (aj löv) och produceras dessutom på plats i Danmark. Och prislappen? Mja, den tordes jag inte ens titta på…

Foto: Sara Zetterström

Inga kommentarer på "Milanorapportering: Montana"

 1. Anonym skriver:

  Ge mig en hel Montanagarderob och jag lovar att hålla ordning varje dag. Sneela tomten!

 2. Kommentarsfältet kruppar. Men sneeela tomten, ge mig en Montana så lovar jag att hålla ordning. Alltid. True story!

 3. Proforma - Irene skriver:

  Montana står på önskelistan men den lär nog få stå kvar där för jag har tjuvkikat på prislappen! 🙂

 4. Sara skriver:

  Frida & Irene -Hoppas inte Tomten kollar in prislappen då!!!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »