Jag ger dig min kungliga morgon…

Idag var jag en riktigt early bird och snörade på mig springskorna innan så gott som några persienner dragits upp i kvarteret. Att få se solen stiga över Kalmarsund kan nog få vilket surkart som helst på gott humör och efter en pangsmoothie med ingefära som hemlig ingrediens och uppdatering av gårdagens kungabröllop i England är Läs Mer »

Jag ger dig min kungliga morgon…

Idag var jag en riktigt early bird och snörade på mig springskorna innan så gott som några persienner dragits upp i kvarteret. Att få se solen stiga över Kalmarsund kan nog få vilket surkart som helst på gott humör och efter en pangsmoothie med ingefära som hemlig ingrediens och uppdatering av gårdagens kungabröllop i England är jag nu redo att ge mig ut på stan och se vad den här lördagen har att erbjuda. Appropå kungligheter så fyller ju vår egen år idag, grattis lilla Kungen och vacker Valborg till er alla!

Foto: Sara Zetterström

Inga kommentarer på "Jag ger dig min kungliga morgon…"

 1. Mor Lisen skriver:

  Ååååh, Saris… vad jag tycker om din blogg! <3
  Läcker, enkel, roande, intressant, inspirerande, lärorik, vacker, genomtänkt men ändå spontan..
  Jaaa, man blir helt enkelt… GLAD av den…:))

  Puss från stolta Morsken!

 2. Sara skriver:

  Tack fina Morsken! Det gläder en 2:a 🙂

 3. Härliga före- & efterbilder! Hoppas att du haft en lika god frukost idag! Kram

 4. Sara skriver:

  @ Viktoria: Tack Viktoria! Är på väg ut i springspåret nu så vi får väl se vad som kokas ihop sen. Kram till dig!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »